Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Πέμπτη [10/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Πέμπτη [10/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα θελήσουν να επιβραδύνουν λιγάκι για να προβληματιστούν.

Κριός 

Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη, ενεργοποιεί δυναμικά τον τρόπο που σκέφτεσαι κι επικοινωνείς. Μπορεί μάλιστα να σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά μια συγκεκριμένη συζήτηση. Επειδή η έκλειψη γίνεται στους Διδύμους – ζώδιο της δυαδικότητας – ίσως χρειαστεί να εξεταστούν περισσότερες από μία επιλογές στις διάφορες συζητήσεις με τον εραστή σου, πριν ληφθεί μια απόφαση. Όμως η αλήθεια είναι εκεί έξω και η διεύρυνση των γραμμών επικοινωνίας την βοηθά να εμφανιστεί σύντομα.

Ταύρος

Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη στρέφεται στο οικονομικό σου βασίλειο και ίσως σε βοηθήσει να βρεις μερικές ευφυείς ιδέες για να κάνεις μια τονωτική ένεση στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Είναι απίθανο να χρεοκοπήσεις οικονομικά ή να δείξεις ανευθυνότητα στα ερωτικά σου! Η αφθονία που μπορείς να προσφέρεις τώρα στο δεσμό σου, θα αποφέρει θετικά αποτελέσματα στο μέλλον, τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

Δίδυμος

Με την ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη στο ζώδιό σου, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι ένοχη που βάζεις πρώτα τις επιθυμίες σου. Αυτό δεν σημαίνει πως ό, τι έχεις στο μυαλό σου δεν θα ωφελήσει και τον εραστή σου παράλληλα. Όμως, η ενίσχυση της προσωπικής σου ευδιαθεσίας, βελτιώνει τη γενναιοδωρία και την ευαισθησία σου. Σκέψου το σαν το μήνυμα που ακούς στα αεροπλάνα που ανακοινώνει να φορέσεις πρώτα τη μάσκα σου, πριν βοηθήσεις τους άλλους.

Καρκίνος

Η ηλιακή έκλειψη νέας σελήνης, σου τονίζει πως για να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, πρέπει ν’ αφήσεις πίσω σου το παρελθόν. Μπορεί να υπάρχουν επίσης κάποιες ερωτικές ζώνες άνεσης στη σχέση σου, που οι μέρες τους έφτασαν στο τέλος τους. Επομένως, προσπάθησε να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τα ερωτικά σου για να κατανοήσεις τι πρέπει ν’ αλλάξεις ή να βελτιώσεις. Η απελευθέρωση που θα νιώσεις… θα την αξίζει. 

Λέων

Δεν χρειάζεσαι και πολλές δικαιολογίες για να δείξεις τη συμπόνια και τη γενναιοδωρία σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να είσαι ακόμη πιο ανιδιοτελής με το χρόνο, την προσοχή και τον αγαπημένο σου. Αυτό που δίνεις… αυτό παίρνεις. Αν κάνεις τον εραστή σου να νιώσει σαν βασιλιάς, το αποτέλεσμα θα είναι δημιουργηθεί μια ευχάριστη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

Παρθένος

Η σημερινή ηλιακή έκλειψη της νέας σελήνης θα σου δώσει κάτι περισσότερο από μια ώθηση για να στρέψεις τις προσπάθειές σου σε έναν εντυπωσιακό και φιλόδοξο ρομαντικό στόχο. Έχεις δίκιο να πιστεύεις πως η παθιασμένη πρόοδος που επιθυμείς, δεν πρόκειται να συμβεί σε μια νύχτα. Όμως έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα σταθερό σχέδιο, που με τη σωστή προσπάθεια, υπόσχεται να οδηγήσει σε μια παθιασμένη ανταμοιβή. 

Ζυγός

Οι ευκαιρίες να κάνεις κάτι εξωτικό με τον εραστή σου, ήταν ελάχιστες τελευταία. Αν επιθυμείς όμως να ζήσεις μια ρομαντική περιπέτεια με το ταίρι σου, σχεδιάστε ένα σύντομο ταξιδάκι ή βρείτε άλλες ιδέες για μια ερωτική απόδραση. Μπορεί το φυσικό ταξίδι να είναι δύσκολο, αλλά τίποτα δεν σας εμποδίζει να καταστρώσετε αμοιβαία εμπνευσμένα σχέδια!  

Σκορπιός

Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη στοχεύει σε ό, τι κρύβεται ή καταστέλλεται. Αν κρατάς καλά κρυμμένο ένα μυστικό από τον εραστή σου, η πίεση για να το αποκαλύψεις, θα ενταθεί. Είναι όμως τόσο άσχημο αυτό; Θα δεχτεί θερμά αυτό που θα του πεις; Ίσως αξίζει να εξετάσεις τις απαντήσεις και στις δύο ερωτήσεις – όπως και τι σε κάνει να διατηρείς τις πληροφορίες για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Το να παραδεχτείς ότι θέλεις τη βοήθεια ή την υποστήριξη του εραστή σου, είναι σημάδι δύναμης και όχι αδυναμίας. Πιθανόν μάλιστα αυτός που αγαπάς να χαρεί να σε βοηθήσει, ειδικά αν γνωρίζει πως ένα τέτοιο αίτημα από σένα, είναι σπάνιο. Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη, προσφέρει γλυκιά κι ερωτική ενέργεια συνεργασίας. Αυτό σημαίνει, πως δεν χρειάζεται να υποφέρεις μόνη ή σιωπηλά.  

Αιγόκερως

Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη φέρνει την απαραίτητη βελτίωση στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Όμως είναι απαραίτητη η αποδοχή αλλαγών σε ορισμένες ρουτίνες. Θα καταστεί σαφές πως ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία εμπόδισαν την παθιασμένη πρόοδο. Οι αλλαγές που εισάγονται τώρα, θα είναι πιο ισχυρές και εκτεταμένες από ό, τι νομίζεις.

Υδροχόος

Η ηλιακή έκλειψη/νέα σελήνη, προσφέρει μια ευχάριστη, δημιουργική πινελιά στα ερωτικά σου. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έγραψες ένα ερωτικό γράμμα, ένα ποίημα ή ένα τραγούδι στον αγαπημένο σου; Ακόμα κι αν είσαι το λιγότερο ρομαντικό πλάσμα στον πλανήτη, θα νιώσεις εμπνευσμένη για να αποκαλύψεις τα παθιασμένα σου οράματα. Και να είσαι σίγουρη, πως θα αγγίξουν πραγματικά την καρδιά του εραστή σου.

Ιχθύς

Η επιθυμία να νιώσεις μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και σταθερότητα στα ερωτικά σου, θα είναι πολύ δυνατή αυτό το διάστημα. Ωστόσο αν είσαι σε σχέση, μην υποθέσεις αυτόματα πως ο εραστής σου είναι ενήμερος για τις αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις. Αν είσαι ελεύθερη, αξίζει να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να γίνει ο χώρος σου το άνετο καταφύγιο για το άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments