Αθλητισμός

Κρίστιαν Έρικσεν: Ελπίδες από μία φωτογραφία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Κρίστιαν Έρικσεν: Ελπίδες από μία φωτογραφία – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι πρώτες ελπίδες για την εξέλιξη της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν γεννήθηκαν από μία φωτοπγραφία κατά τη μεταφορά του από τον αγωνιστικό χώρο - Στο νοσοκομείο ο Δανός μέσος.

Η αναφορά ενός φωτογράφου του Reuters ότι «είδα τον Έρικσεν να σηκώνει το χέρι του πάνω στο φορείο» δημιούργησε τα πρώτα χαμόγελα μετά το σοκ της κατάρρευσης του Δανού μέσου κατά τη διάρκεια του αγώνα Δανία-Φινλανδία για το Euro 2020.

Λίγο αργότερα η φωτογραφία με τον άσο της Ίντερ να φαίνεται ότι έχει τις αισθήσεις του κυκλοφόρησε αστραπιαία στο διαδίκυτο και τα χαμόγελα μεγάλωσαν.

Αυτήν την ώρα ο Έρικσεν είναι στο νοσοκομείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Το γεγονός επιβεβαίωσε πριν λίγο με ανακοίνωση η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.