Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [12/06/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [12/06/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό για τα δώδεκα ζώδια δίνει ώθηση σε μερικά την ώρα που για άλλα δεν υπάρχουν τόσο θετικά μηνύματα.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι το άτομο των ονείρων σας θα μπορούσε κάλλιστα να εμφανιστεί σε μια δραστηριότητα που ενέχει περιπέτεια. Και οι δύο θα συνειδητοποιήσετε ότι κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και ότι μοιράζεστε το ίδιο πάθος για την αγάπη και τη ζωή. Το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.

Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια από ότι συνήθως για να ξεφύγετε από τις ριζωμένες σας συνήθειες. Αλλά μόλις το κάνετε, θα εκπλαγείτε ευχάριστα από όσα θα συμβούν σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό καθιστά ένα γεγονός, πιθανώς σχετικό με την καριέρα σας, σε κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, καθώς διαπιστώνετε ότι κάποιο άτομο σας απευθύνεται θερμά και σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορεί να λάβει χώρα μια συζήτηση ή μια διαδικτυακή συνάντηση που θα σας φέρει σε επαφή με κάποιο ξεχωριστό άτομο. Όσο πιο ειλικρινείς είστε σχετικά με τις ιδέες σας, τόσο περισσότερο θα τον/την γοητεύσετε. Γιατί δεν προγραμματίζετε μια πιο ρομαντική συνάντηση στο μέλλον;

Καρκίνος

Δεν έχει νόημα να κρύβεστε από το άτομο που σας αρέσει με την ελπίδα ότι θα κάνει αυτός/ή την πρώτη κίνηση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι είναι κάτι περισσότερο από αποφασισμένος/η να σας μιλήσει, καθώς έχει την αίσθηση ότι εσείς οι δύο θα τα πάτε πολύ καλά μαζί. Τολμήστε να το δοκιμάσετε. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει περιπέτεια και ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Είναι πιο πιθανό από ποτέ να συναντήσετε τον/την ιδανικό /ή ερωτικό /ή σύντροφο εάν εμπλακείτε σε θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μάθησης. Μπορεί να αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας και να γοητευθείτε από έναν συμφοιτητή σας ή να γνωρίσετε κάποιον /α ξεχωριστό /ή στο μάθημα ιταλικών, που πάντα θέλατε να ξεκινήσετε.

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ο/η σύντροφός σας έχει όρεξη για δράση. Θέλει να αισθάνεται ότι κάνει και επιτυγχάνει κάτι χρήσιμο, και αν αυτό περιλαμβάνει κι εσάς, τόσο το καλύτερο. Σηκωθείτε, λοιπόν, από τον καναπέ και δραστηριοποιηθείτε, βγείτε έξω και ξεκινήστε μια περιπέτεια μαζί.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό φέρνει τέτοια ώθηση στην κοινωνική σας ζωή, που μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς έγινε. Μια πιθανή διαδικτυακή συνάντηση μπορεί να αποδειχθεί πολύ τυχερή για την ερωτική σας ζωή, αν και αρχικά δεν θα αναγνωρίσετε αυτού του είδους τη δυναμική στο άτομο που θα συναντήσετε. Η πρώτη σας εντύπωση είναι ότι πρόκειται για κάποιον /α επικοινωνιακό/ή, εξωστρεφή, που έχει πολλά να πει.

Σκορπιός

Έχετε την αίσθηση ότι κάποιο συγκεκριμένο άτομο που βλέπετε τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να σας ωθήσει πιο γρήγορα σε μια σχέση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μια ατμόσφαιρα έντασης, που ευνοεί τις παρεξηγήσεις. Καλό θα ήταν να πείτε ακριβώς τι αισθάνεστε και γιατί, αν θέλετε φυσικά να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας κάνει να αισθάνεστε σαν σταρ του σινεμά. Εάν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα σχέση που βρίσκεται ακόμα σε αυτό το συναρπαστικό και παθιασμένο στάδιο γνωριμίας, να περιμένετε ότι σήμερα τα πράγματα θα προχωρήσουν αρκετά μεταξύ σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, θα τον βρείτε οπουδήποτε σχετίζεται με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Τότε είστε στα καλύτερα σας.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει πάθος και φλόγα στην ερωτική σας ζωή. Εάν τύχει και συνομιλήσετε διαδικτυακά με κάποιον/α για πρώτη φορά, τότε και οι δύο θα ξέρετε αμέσως ότι αυτό που έχετε μεταξύ σας είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή γνωριμία. Εσείς ειδικά γνωρίζετε επίσης ότι πρόκειται να διαρκέσει πολύ περισσότερο από μερικές εβδομάδες. Αλλά αυτό προς το παρόν καλό θα ήταν να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Το άτομο με το οποίο εμπλέκεστε τον τελευταίο καιρό δεν είναι μόνο πεισματάρης /α αλλά και αποφασισμένος/η να κάνει τα πάντα με τον δικό του /της τρόπο. Δεν χωράνε ευγένειες σε αυτή την περίπτωση. Θα πρέπει να του /της δείξετε ότι μπορείτε να είστε εξίσου αποφασισμένοι συζητώντας πώς βλέπετε τα πράγματα. Βεβαιωθείτε ότι αντιλαμβάνεται την άποψή σας.

Ιχθύς

Εάν προσπαθούσατε να προσελκύσετε την προσοχή κάποιου συγκεκριμένου ατόμου, χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα μέχρι στιγμής, μάλλον θα πρέπει να είστε λιγότερο διακριτικοί και περισσότερο ξεκάθαροι στο τι θέλετε. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την επιπλέον ώθηση που χρειάζεστε για να εξηγήσετε ακριβώς πώς αισθάνεστε. Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα γεγονότα για να φανείτε λιγότερο ευάλωτοι. Θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments