Video

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 14/06

Αγγελική σήμερα: Τι θα γίνει τη Δευτέρα 14/06
Αγγελική σήμερα: Αφού ο Στέφανος έχει παρακολουθήσει τη συνάντηση της Αγγελικής με τον Μάκη, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του.

Στην «Αγγελική» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Δημήτρης έχοντας μάθει ότι η Δανάη είναι κόρη της Αγγελικής εξοργίζεται ακόμα περισσότερο μαζί της και λέει στην Αθηνά ότι πρέπει να τακτοποιήσει το θέμα με τον τρόπο που εκείνος ξέρει.

Στο σημερινό επεισόδιο, αφού ο Στέφανος έχει παρακολουθήσει τη συνάντηση της Αγγελικής με τον Μάκη, αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και την ρωτάει τι συμβαίνει και τι δουλειά είχε μαζί του. Η Αγγελική για άλλη μια φορά αναγκάζεται να του πει ψέματα. Ο Δημήτρης, μη μπορώντας να πιστέψει ότι η Όλγα συνεχίζει να θέλει να τον χωρίσει από την Κατερίνα, ξαναέρχεται σε σύγκρουση μαζί της. Αυτό οδηγεί την Όλγα να του τα πει έξω απ’ τα δόντια και να του δείξει ότι δεν τον φοβάται.

Η Σοφία ξεμπροστιάζει τον Παύλο λέγοντας του ότι έχει μάθει τα πάντα για τον βιασμό κι ότι θα του πάρει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών. Όταν ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Νικόλας ήταν αυτός που της τα επιβεβαίωσε όλα αυτά βγαίνει εκτός εαυτού. Τέλος, η Αγγελική μαθαίνει από την έρευνα που έκανε ο  Μάκης ότι τα θύματα έχουν καταθέσει πως ο δράστης έπαιρνε κάποιο προσωπικό τους αντικείμενο μετά από κάθε επίθεση και έτσι παίρνει την απόφαση να βρει που κρύβει ο Δημήτρης αυτά τα ενθύμια και να τον ξεσκεπάσει. Αυτό την οδηγεί στο να ψάξει στο δωμάτιο του. Τα πράγματα παίρνουν όμως άσχημη τροπή όταν την ανακαλύπτει η Κατερίνα.

Αγγελική: Η δραματική σειρά του Alpha

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο; Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη. Όλα  ανατρέπονται. Ευγενική, συνεπής, σωστή επαγγελματίας. Αυτά είναι τα μόνα στοιχεία που ξέρει η οικογένεια Αργυρού για την Αγγελική, όταν την προσλαμβάνουν ως αποκλειστική νοσοκόμα της Αθηνάς Αργυρού. Η πραγματική ταυτότητα της Αγγελικής όμως είναι άλλη, όπως άλλος είναι και ο πραγματικός λόγος που μπήκε στο σπίτι των Αργυρών, στη σειρά του Alpha.

Η κεφαλή της οικογένειας Αργυρού. Θέλει να τα γνωρίζει και να τα ελέγχει όλα. Η απόλυτη μητριάρχης. Με σιδερένια γροθιά, ενίοτε κρυμμένη σε βελούδινο γάντι διοικεί και ορίζει την εταιρεία αλλά και τις ζωές των γύρω της. Έτοιμη για όλα προκειμένου να υπερασπιστεί το όνομα της οικογένειας και των γιων της. Μερικές φορές χωρίς να ενδιαφέρεται κατά πόσον αυτό είναι δίκαιο ή άδικο. Η Αγγελική ήρθε στη ζωή της για να τη βοηθήσει να αναρρώσει. Θα έρθει κοντά της και θα εκτιμήσει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση της κοπέλας. Θα σταθεί ακοίμητος φρουρός όμως, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από τους γιους της. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments