Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μπιόρκαν για αντί Χολέμπας και Ντελ Καστίγιο για εξτρέμ

Ολυμπιακός: Μπιόρκαν για αντί Χολέμπας και Ντελ Καστίγιο για εξτρέμ
Ολυμπιακός: Ο Χολέμπας δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης και ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Μπιόργκαν για αντικαταστάτη του. Ο Ντελ Καστίγιο αρέσει στον Μοντέστο, ο οποίος εισηγείται την απόκτηση του.

Το όνομα του Ρομέν Ντελ Καστίγιο είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακό με τον Φρανσουά Μοντέστο να έχει εισηγηθεί την περίπτωση του Γάλλου εξτρέμ της Ρεν με «κλειστά μάτια», παρά τον διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς που δεν είναι άλλος από τον Χένρι Ονιεκούρου. Όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας η περίπτωση του Φρέντρικ Μπιόρκαν επέστρεψε ξανά για τους πρωταθλητές Ελλάδος και εξετάζεται σοβαρά σε περίπτωση που ο Χοσέ Χολέμπας δεν αποδεχθεί την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ. Η παραμονή του Χοσέ Χολέμπας δεν είναι δεδομένη κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Μπιόρκαν σε περίπτωση μη ανανέωσης του Έλληνα μπακ. Σύμφωνα με τη Sportday, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Χοσέ Χολέμπας. Ο ομογενής αριστερός μπακ φαίνεται να μην έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε και η παραμονή του πια δεν θεωρείται δεδομένη.

Όπως σημειώνει το «Φως των Σπορ», σε περίπτωση μη ανανέωσης του Χολέμπας, ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για τον Μπιόρκαν. Ο Νορβηγός είχε ακουστεί και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τότε αποκτήθηκε ο Ρέαμπτσιουκ. Το συμβόλαιο του Μπιόρκαν με την Μπόντο Γκλιμπ ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021 κι αυτό κάνει πιο εύκολη την περίπτωση του. Πάντως, ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από ομάδες της Ιταλίας, της Ολλανδίας και του Βελγίου.

Ολυμπιακός: Επιμένει για Ντελ Καστίγιο ο Μοντέστο

Ένα από τα ονόματα, που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, είναι αυτό του Ντελ Καστίγιο. Ο Γάλλος εξτρέμ της Ρεν αρέσει πολύ στον Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει εισηγηθεί με… κλειστά μάτια την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει προχωρήσει την περίπτωση του και μάλιστα και ο Γάλλος είναι θετικός να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και αυτός θετική άποψη για τον παίκτη, αλλά ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Ο Μοντέστο, που έχει βρει «διαμάντια» για τον Ολυμπιακό, τον θέλει στους «ερυθρόλευκους» και δεν πτοείται από την κακή φετινή σεζόν του Γάλλου στη Ρεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments