Ελλάδα

Κολωνός: Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ ανήλικων κοριτσιών

Κολωνός: Άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ ανήλικων κοριτσιών
Κολωνός: Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής μαχαιρώθηκαν δύο από τα κορίτσια, η μία ελαφρά, αλλά η άλλη είναι πιο σοβαρά και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί.

Ένα ακόμα περιστατικό βίας αναστάτωσε την ΕΛ.ΑΣ. το απόγευμα του Σαββάτου (19/6). Στον Κολωνό έλαβε χώρα άγρια συμπλοκή μεταξύ 7 ανήλικων κοριτσιών, με το ένα κορίτσι να τραυματίζεται ελαφρά από μαχαίρι, ενώ ένα κορίτσι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και θα χρειαστεί να χειρουργηθεί. Κολωνός

Μέχρι στιγμής δεν έγινε γνωστός ο λόγος της συμπλοκής αλλά η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των υπολοίπων κοριτσιών και αυτοπτών μαρτύρων προκειμένου να δώσουν κατάθεση.

Πετράλωνα: Η ΕΛΑΣ πολιορκεί το σπίτι βιαστή

Την ίδια στιγμή, στα Πετράλωνα εκτυλίσσεται άλλη μία φοβερή υπόθεση.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το δρόμο και περιμένει ένταλμα από τον Εισαγγελέα για να συλλάβει έναν άνδρα φερόμενο ως βιαστή.

Πετράλωνα: Τι προηγήθηκε

Τον βιασμό της κατήγγειλε 50χρονή γυναίκα στα Κάτω Πετράλωνα. Όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα βιασμού αλλά και ξυλοδαρμού από άντρα ο οποίος την προσέλαβε για να του καθαρίσει το σπίτι. Η γυναίκα έφτασε το πρωί του Σαββάτου στο διαμέρισμα ώστε να ξεκινήσει την εργασία της. Ο άντρας την εγκλώβισε στο σπίτι του κακοποιώντας την. Η ίδια κατάφερε να ξεφύγει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.  Σε εξέλιξη είναι έρευνα της αστυνομίας. Κολωνός

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το σπίτι του στην οδό Συμμαχιδων 11 και περιμένουν ένταλμα του εισαγγελέα για να τον συλλάβουν.

Την ίδια ώρα, ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου κάλεσε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην περιοχή. Δεκάδες άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους κάτοικοι της περιοχής, έχουν ήδη συγκεντρωθεί  ενώ φωνάζουν συνθήματα όπως «καμία γυναίκα μόνη».

Βιασμός 15χρονης στην Λιβαδειά

Σε ένα άλλο περιστατικό βιασμού που συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από ελάχιστες μέρες, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες σχετικά με τον βιασμό της 15χρονης από 44χρονο στην Λιβαδειά.  Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία την φωτογραφία και τα στοιχεία του 44χρονου υπόπτου. Υπενθυμίζεται πως ο 44χρονος προσέγγισε την 15χρονη μέσω Instagram.

Η μαθήτρια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 44χρονου, ο οποίος, όπως αναφέρει, προσφέρθηκε να την πάει με το αυτοκίνητό του στον φίλο της, στον Βόλο.

Το χρονικό του τρόμου

Ο 44χρονος βρήκε την 15χρονη στο instagram κι από εκεί της παρουσιάστηκε ως γνωστός των γονιών της. Η ανήλικη κοπέλα έχει σχέση με ένα αγόρι στον Βόλο και ο 44χρονος βρήκε την ευκαιρία που έψαχνε. Προσφέρθηκε να την πάει στον Βόλο να δει το αγόρι της και να τη γυρίσει. Μάλιστα της είπε πως θα γύριζαν στη Λιβαδειά πριν τελειώσει το σχολείο, για να μην καταλάβουν κάτι οι δικοί της.

Αφού λοιπόν είχε καταφέρει να ξεγελάσει το κορίτσι, στις 17 Μαΐου μπήκαν στο αμάξι. Λίγο πριν βγουν στην Εθνική Οδό, αυτός έστριψε, την πήγε σε ένα μέρος κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό και σύμφωνα με την καταγγελία την βίασε.

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος να της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια». Λίγες μέρες μετά, όμως, το 15χρονο κορίτσι κατήγγειλε το βιασμό του και στις 28 Μαΐου ο 44χρονος συνελήφθη.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί προκύπτει ότι στο παρελθόν ο 44χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού, αλλά και για ενδοοικογενειακή βία. Σε βάρος του 44χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments