Αθλητισμός

Euro 2020: «Κλειδώνουν» τα εισιτήρια σε 2ο και 3ο όμιλο

Euro 2020: «Κλειδώνουν» τα εισιτήρια σε 2ο και 3ο όμιλο
Euro 2020: Μάχη για τα δεύτερα εισιτήρια, που οδηγούν στους 16, δίνουν απόψε οι Εθνικές ομάδες σε 2ο και 3ο όμιλο.

Χθες «κλείδωσαν» οι δύο πρώτες  θέσεις για τους «16» του Euro 2020 από τον πρώτο όμιλο, με την Ιταλία να τερματίζει πρώτη μετά και τη νίκη της με 1-0 επί της Ουαλίας, η οποία πήρε το δεύτερο εισιτήριο, ενώ ισόβαθμη με τους Ουαλούς τερμάτισε η Ελβετία που κέρδισε με 3-1 τους Τούρκους και ελπίζει να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σειρά παίρνουν σήμερα ο 2ος και ο 3ος όμιλος, με το… μενού να έχει τέσσερα παιχνίδια. Την αρχή θα κάνουν τα παιχνίδια του τρίτου ομίλου με σέντρα τις 19:00 με το ντέρμπι της δεύτερης θέσης να διεξάγεται στο Βουκουρέστι. Ουκρανία και Αυστρία θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί στη Ρουμανία με σκοπό να κλειδώσουν μία θέση στους «16» της διοργάνωσης.

«Ο θάνατός σου, η ζωή μου» για Ουκρανία και Αυστρία

Οι δύο ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή με 3 βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων, ωστόσο οι Ουκρανοί υπερτερούν διότι έχουν σκοράρει περισσότερα γκολ, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να παίξουν και για την ισοπαλία.

Από την άλλη, ένα ενδεχόμενο… Χ, ίσως να έκανε και στις δύο ομάδες, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνει εκτός διοργάνωσης η Αυστρία εφόσον καταφέρει να συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς, παίρνοντας έτσι ένα από τα «τρίτα» εισιτήρια.

Στον άλλον αγώνα του ομίλου, Ολλανδία και Βόρεια Μακεδονία θα παίξουν για τα… τυπικά, με τους «Οράνιε» να αναμένεται να αγωνιστούν με πολλές αλλαγές. Ιστορική αναμέτρηση για τον Πάντεφ καθώς όπως ανακοίνωσε θα είναι η τελευταία του με το εθνόσημο.

«Η μητέρα των μαχών» στην Κοπεγχάγη

Μάχη θα έχουμε και στον δεύτερο όμιλο ο οποίος έχει επίσης δύο αναμετρήσεις στις 22:00. Η «μητέρα των μαχών» διεξάγεται στη Κοπεγχάγη ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δανία. Οι Ρώσοι είναι το φαβορί για την πρόκριση αυτή τη στιγμή, καθώς ήδη βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς.

Οι Δανοί ωστόσο έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, καθώς έχουν ακριβώς ίδια διαφορά τερμάτων με τους Ρώσους, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση νίκης θα αφήσουν πίσω τους, τους Ρώσους.

Στο άλλο παιχνίδι, Βέλγιο και Φινλανδία θα… παίξουν με διαφορετικό σκεπτικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη κλειδώσει την πρωτιά και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναμένεται να δώσει λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ.

Οι Φινλανδοί από την άλλη, έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στα νοκ άουτ κάποιας μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments