Ελλάδα

Αυτή είναι η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN

Αυτή είναι η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN
Open: Το επιτελείο του καναλιού ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα από την νέα σεζόν, ενώ μέσα σε αυτό εντάσσεται μία νέα αθλητική εκπομπή.

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει το Open για την επόμενη σεζόν. Ήδη ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έχει κάνει ένα δυναμικό comeback στην τηλεόραση. Πρόσφατα το κανάλι είναι κάνει μία κίνηση έκπληξη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Το OPEN τελευταία κάνει πολλές κινήσεις προκειμένου να ενδυναμώσει το πρόγραμμα και το βασικότερο την τηλεθέαση του.

Ειδικότερα, μέσα στο νέο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι και μία νέα αθλητική εκπομπή με την πιο ανατρεπτική ίσως παρουσιάστρια. Ο λόγος για την Ιωάννα Λίλη, η οποία θα βρεθεί στα ηνία ύστερα από αρκετούς μήνες απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η νέα εκπομπή

Η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN θα φιλοξενεί αθλητές, με τις κάμερες να καταγράφουν τη ζωή τους και πολλά μυστικά που οι τηλεθεατές δεν γνώριζαν. Στην παρουσίαση, όμως, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη δεν θα είναι μόνη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου για το «Love It», στο πλευρό της θα βρεθεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και όχι ο Ετεοκλής Παύλου όπως αρχικά είχε ακουστεί.

Δείτε το βίντεο

Το νέο show του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Πρόκειται για την εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η οποία όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και έκανε πρεμιέρα στις 7 Μαΐου, φέροντας τον τίτλο «The Grandmother». Οι τίτλοι έναρξης θα πέσουν στις 23:45, με τον αγαπημένο ηθοποιό να εμφανίζεται σε ρόλο… γιαγιάς, ακριβώς όπως κάνει στις εμφανίσεις του με τη μπάντα «Άγαμοι Θύται» τα τελευταία 30 χρόνια.

Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του OPEN, η «Grandmother» – αφεντικό, θα διευθύνει την εκπομπή του Ιεροκλή, επικοινωνώντας μαζί του κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων που εκείνος θα κάνει με celebrity καλεσμένους. Το κόνσεπτ της εκπομπής είναι πολύ απλό: ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα έχει έναν διπλό ρόλο. Ο ηθοποιός θα εμφανίζεται ως παρουσιαστής για να σχολιάζει την επικαιρότητα και τα σχετικά, αλλά θα παρεμβαίνει η γιαγιά του και θα διευθύνει εκείνη την εκπομπή.

Το «κλειδί» αυτής της εκπομπής θα είναι οι συμμετέχοντες. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής, θα επενδύσουν πολύ στα πρόσωπα που θα καλέσουν. Έχουν κάνει πρόταση σε κάποιους, κάποιοι έχουν ήδη δεχτεί. Σχετικά με το ότι ένας ηθοποιός θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή σχολίασε ότι θέλει να βλέπει ηθοποιούς σε ρόλους παρουσίασης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments