Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [26/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [26/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να μην δώσουν σημασία και να μην αναλωθούν σε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.

Κριός 

Δεν πρέπει να προσπαθείς πολύ σκληρά για να δεις τι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Η ερωτική σου ζωή σίγουρα δεν απαλλάσσεται από την πρόοδο και ένα από τα πρώτα βήματα για να την βοηθήσεις είναι να πιστέψεις σ’ αυτή και να είσαι λιγότερο αμυντική. Αν η παθιασμένη πρόοδος είναι αυτό που επιθυμείς, τότε ένα πιο ανοιχτό μυαλό και η εγγύτητά σου, είναι μια καλή αρχή!

Ταύρος

Ακόμα κι αν πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις κάτι άγνωστο στην ερωτική σου ζωή ή αν νιώθεις πως βαδίζεις σε άγνωστη παθιασμένη περιοχή, η επιφυλακτικότητα και οι προσεκτικές κινήσεις σου, δημιουργούν δυσάρεστα εμπόδια. Τώρα μπορείς να προωθήσεις την τύχη σου και να κάνεις το τολμηρό βήμα. Διαφορετικά θα μετανιώσεις που δεν το έκανες.

Δίδυμος

Μια συζήτηση με τον εραστή σου, μπορεί να προχωρήσει σε βαθύτερα βασίλεια από ό, τι πίστευες. Μπορεί να είχες προβλέψει μια γρήγορη συζήτηση… και τελικά διαπιστώνεις πως προχωράει μακρύτερα από ό, τι νόμιζες. Αυτό όμως είναι καλό και χρήσιμο. Γιατί θα προσφέρει και στους δύο την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα ανάμεσά σας με σωστό τρόπο.

Καρκίνος

Μπορείς να αναγεννήσεις από τις στάχτες την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη και νιώθεις σίγουρη πως κάτι μπορεί να αναβιώσει με τον πρώην σου, τότε το ένστικτό σου είναι σωστό. Αν είσαι σε σχέση, ένας κοινός παθιασμένος στόχος που παραμερίστηκε στο παρελθόν, θα λάβει μια νέα, πιο εμπνευσμένη εστίαση και παράταση ζωής.

Λέων

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα παγιδευτείς μέσα σε σκέψεις σχετικές με το πώς σε διαμόρφωσαν οι προηγούμενες σχέσεις σου και με το τι πρέπει να κάνεις από δω και μπρος, για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις οποιονδήποτε δεσμό στο μέλλον. Μην φοβηθείς να αναθεωρήσεις τις δεσμεύσεις σου και να αξιολογήσεις το πώς μπορούν να συγχρονιστούν με τις νέες ανάγκες και επιθυμίες σου, που αντικαθιστούν τις παλιές. 

Παρθένος

Οι διακριτικές αλλαγές που περίμενες στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου, θα είναι τελικά πιο βαθιές κι εκτεταμένες. Μια ιδέα ή ένα σχέδιο που δημιουργείς με τον αγαπημένο σου, μπορεί να είναι πιο τολμηρό ή συναρπαστικό από ό, τι πίστευες. Γι’ αυτό ρίξε μια καλή ματιά στις ερωτικές σου καταστάσεις, επειδή ο μετασχηματισμός, βρίσκεται σε εξέλιξη!

Ζυγός

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου τώρα. Θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό αν παραβιάσεις έναν κανόνα από το βιβλίο των κανόνων που αφορούν τις σχέσεις. Είναι πιθανό να γνωρίζεις τα περισσότερο από τα εμπόδια που εμποδίζουν την πρόοδο. Το να τολμήσεις να είσαι διαφορετική θα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βρεις τον έρωτα ή για να μπεις σε νέους παθιασμένους κόσμους με τον εραστή σου.

Σκορπιός

Η προνοητικότητα και η αυξημένη επιθυμία για κάποιες αλλαγές στη σχέση σου, θα οδηγήσουν στην ενίσχυση του δεσμού σου ή στη δημιουργία σχέσης αν είσαι αδέσμευτη. Μπορεί να έχεις συνειδητοποιήσεις ποιος έχει αποχωρήσει από τον κόσμο σου εδώ και καιρό ή ίσως αποφάσισες να αγκαλιάσεις το παθιασμένο δυναμικό σου. Ό, τι κι αν συμβαίνει… το να ανοιχτείς στους άλλους, θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ενέργεια που προσφέρεται τώρα.

Τοξότης

Μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από το παρελθόν για να ορίσεις νέα τροχιά στην ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Τα οράματα που έχεις για όσα λαχταράς να βιώσεις στο μέλλον, χρειάζεται να τα λάβεις σοβαρά υπόψη. Μην τα θεωρήσεις με κανένα τρόπο σαν φευγαλέα ή παράλογα όνειρα. Με αρκετή πίστη από μεριάς σου, μπορούν να γίνουν ο καταλύτης για ένα σοβαρό κύμα θετικών αλλαγών.  

Αιγόκερως

Όσο κι αν προτιμάς τις παραδόσεις ή την προβλεψιμότητα στην ερωτική σου ζωή, θα συνειδητοποιήσεις πόσο γρήγορα μπορούν να σβήσουν το ερωτικό πάθος. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, καλό θα είναι να απαλλαγείς από τη μονοτονία και τις κουραστικές ρουτίνες σύντομα. Αν δεν το κάνεις και μάλιστα σύντομα… τότε θα καταλήξεις να έχεις τη ρομαντική ζωή ενός δέντρου.

Υδροχόος

Τα οικονομικά ζητήματα μπορεί να εμπνεύσουν την ερωτική σου ζωή ή να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν όμως έχεις αποφασίσει να κάνεις μια σχετική οικονομία για να έχεις περιθώριο να κάνεις πράγματα που αγαπάς με το ταίρι σου, τότε αποφασίστε μαζί, να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας. Έτσι θα μειώσετε το οικονομικό άγχος που επηρεάζει την ερωτική σας ζωή. Δείτε ποιες ιδέες περιμένουν να ανακαλυφθούν για να απολαύσετε περιπέτειες χωρίς να μείνετε ταπί και ψύχραιμοι.  

Ιχθύς

Άφησε την ήδη οξυμένη διαίσθησή σου, να γίνει ακόμα πιο έντονη τώρα. Καθώς η Σελήνη επηρεάζει το υποσυνείδητο και τα όνειρά σου, η διαισθητική σοφία θα εμφανιστεί σ’ ένα από αυτά ή και στα δύο. Γι’ αυτό πρόσεξε τα συναρπαστικά σημάδια, τις ενδείξεις ή τα σήματα σε ό, τι μπορεί να φαίνεται πως είναι σύμπτωση. Αν μπορέσεις να συνδεθείς μ’ αυτά τα κρυμμένα μηνύματα, ο συναισθηματικός σου κόσμος θα μεταμορφωθεί – σοβαρά!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments