Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [27/06/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [27/06/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, θα πρέπει να έχουν υπομονή και να σκεφτούν κάποιες καταστάσεις με καθαρό μυαλό.

Κριός 

Θα αρχίσεις να πιστεύεις πως ό, τι και αν κάνεις, τελικά αποδεικνύεται πως είναι λάθος, ειδικά σε ό, τι έχει σχέση με τον αγαπημένο σου. Εκεί που νομίζεις πως κάτι μπορείς πλέον να το διαχειριστείς, μια αθώα πράξη ή ένα σχόλιο αναιρεί αυτό που δημιούργησε την ηρεμία. Μάλλον όμως υπάρχουν βαθύτερες και πιο περίπλοκες περιστάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμη. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως ό, τι συμβαίνει, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα.

Ταύρος

Κάτι στον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου χρειάζεται και αξίζει περισσότερη εστίαση. Αν οι περισπασμοί από άλλες περιοχές της ζωής σου το καθιστούν δύσκολο, τότε είναι ένδειξη πως ό, τι κι αν είναι αυτό, θα επανέλθει σύντομα στο προσκήνιο. Οτιδήποτε σχετίζεται με τα ερωτικά σου, πρέπει να γίνει η μέγιστη προτεραιότητά σου – ειδικά τώρα.

Δίδυμος

Πιστεύεις πως η πρόοδος με ένα συγκεκριμένο άτομο δεν είναι κάτι περίπλοκο! Όμως οι θεοί της αγάπης έχουν διαφορετική γνώμη. Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει, πως η πορεία προς την αληθινή αγάπη είναι δυσκολοδιάβατη. Μην αντιμετωπίζεις ό, τι προκύπτει τώρα σαν ένα ανεπιθύμητο πισωγύρισμα. Μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να κάνεις μικρότερα βήματα – αυτό είναι όλο!

Καρκίνος

Μια συγκεκριμένη κατάσταση στην ερωτική σου ζωή σου φαίνεται συναρπαστική αλλά και εύθραυστη ταυτόχρονα. Σου φαίνεται πως αν προσπαθήσεις να κάνεις την παραμικρή κίνηση για αλλαγή, θα δημιουργηθούν προβλήματα. Τι θα κάνεις λοιπόν; Αν η καρδιά σου σε διαβεβαιώνει πως δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο ο δεσμός σου από τις κινήσεις σου, τότε δέξου τη χρήσιμη συμβουλή. Το αν θα κάνεις όμως τη κίνηση ή αν θα παραμείνεις εκεί που είσαι, είναι δική σου επιλογή.

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου, έχει αναμφίβολα τα «συν» του, αλλά δεν μπορούν να αγνοηθούν και οι πολύπλοκες καταστάσεις που δημιουργεί. Ο πλανήτης της ακατέργαστης ενέργειας δεν γνωρίζει τι θα πει ευαισθησία. Θεωρεί τις συζητήσεις σαν κάτι άσκοπο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπιστεί σαν αντιπαραθετικός ή επιθετικός…. όταν το μόνο που κάνει, είναι να απελευθερώνει το πάθος. Ο Άρης δεν μπορεί να βοηθήσει … αλλά εσύ σίγουρα μπορείς να υπαγορεύσεις τους σωστούς τρόπους για να αξιοποιήσεις την ενέργειά του τώρα.

Παρθένος

Το δράμα και η ένταση μπορεί να παραμονεύουν στον συναισθηματικό σου κόσμο ή στη σχέση σου. Αλλά και τα δύο υποτιμούν την ικανότητά σου να τα εντοπίζεις. Δεν κάνουν πολύ καλή δουλειά για να κρυφτούν. Έτσι, το γεγονός ότι η άφιξή τους δεν αποτελεί έκπληξη για σένα, σημαίνει ότι δεν είσαι απλά προετοιμασμένη… αλλά έχεις κι επιλογές σχετικά με την επιρροή τους!

Ζυγός

Η εντυπωσιακή ικανότητά σου να αντιμετωπίζεις με ηρεμία ό, τι εμπόδιο συναντάς στο δρόμο σου, θα εμφανιστεί αβίαστα τώρα. Αυτό που φαίνεται να σε καθυστερεί ή να σε εμποδίζει, είναι κάτι που μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και να λύσεις. Το αν θα αντιδράσει ο εραστής σου, είναι κάτι που θα πρέπει να εξετάσεις. Όμως μπορείς να είσαι προσγειωμένη και πρακτική αυτό το διάστημα, γιατί είναι απαραίτητο.  

Σκορπιός

Αν αποφασίσεις πως αυτό που θέλεις από την ερωτική σου ζωή είναι προκλητικό, τότε δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι αρνητικό το να επικεντρωθείς σε ό, τι είσαι σίγουρη πως δεν θέλεις. Φαίνεται να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που θα αλλάξει εκπληκτικά γρήγορα, οπότε είναι απαραίτητο να καθίσεις και να σκεφτείς. Απλώς να γνωρίζεις πως αυτό με το οποίο συμφωνείς ή δεσμεύεσαι τώρα, θα έχει εκτεταμένες επιπτώσεις. Αν αυτό σε ενθουσιάζει… τότε προχώρα.

Τοξότης

Θα είναι δελεαστικό να αγνοήσεις ή να αποφύγεις ένα ρομαντικό θέμα που ζητά προσοχή. Αυτό πιθανότατα αφορά το ό, τι θέλεις να επιλέξεις εσύ την κατάλληλη στιγμή για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχει καμία σχέση με την τεμπελιά. Μπορείς να αναβάλλεις για αύριο, αυτό που σου ζητά να το αντιμετωπίσεις σήμερα. Φρόντισε μόνο να κατανοήσεις, αν με την καρδιά σου, βρίσκεστε στην ίδια σελίδα.

Αιγόκερως

Ένα ζήτημα που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα προσπαθήσεις να το αποφύγεις. Κι αυτό γιατί φοβάσαι, μήπως τον πληγώσει. Όμως αξίζει να εξετάσεις αν σκέφτεσαι υπερβολικά ή αν δεν είναι ρεαλιστική η σκέψη σου σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης του αγαπημένου σου. Μπορεί τελικά, να μην είναι και τόσο σπουδαία υπόθεση!

Υδροχόος

Ίσως πιστεύεις πως κάνεις το σωστό, κατανέμοντας ισότιμο χρόνο για τη διασκέδαση, τον έρωτα και το ρομαντισμό στον κόσμο σου. Όμως το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κοιτάξεις αυτή τη μεγάλη λίστα, για να δεις το πώς παρακάμπτει οποιαδήποτε άλλη περιοχή της ζωής σου! Καλύτερα φρόντισε να τα ρυθμίσεις σωστά. Δείξε την αμέριστη προσοχή σου, σε όποιον κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα. Εξάλλου… το επιβάλλει το σύμπαν!  

Ιχθύς

Η φαντασία και η διαίσθησή σου μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά για να σε κάνουν την υπέροχη ερωμένη που γνωρίζεις καλά μέσα σου, πως είσαι. Όμως έχεις άλλες πέντε αισθήσεις – εκτός από την έκτη αίσθηση – που μπορούν να ενισχύσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο ή το δεσμό σου, υπέροχα. Φρόντισε να καθοδηγηθείς περισσότερο από αυτές τώρα, επειδή μπορούν να οδηγήσουν την ερωτική σου ζωή, σε μια νέα και ιδιαίτερα συναρπαστική περιοχή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments