Lifestyle

Η Κατερίνα Στικούδη στην πιο καυτή στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση

Η Κατερίνα Στικούδη στην πιο καυτή στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση
Η Κατερίνα Στικούδη στην πιο καυτή στιγμή στην Ελληνική τηλεόραση. Έκλεψε την παράσταση η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Φέτος το My Style Rocks ήταν ξεχωριστό γιατί η Κατερίνα Στικούδη στο τιμόνι της παρουσίασής έκλεψε την παράσταση και δέχθηκε τα εύσημα, ενώ ταρακούνησε με τις καυτές εμφανίσεις της το ανδρικό κοινό κι όχι μόνο.

Η πιο εντυπωσιακή στιγμή της στο ριάλιτι μόδας ήταν στον τελικό όταν τραγούδησε και άφησε τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.

Γρέμισε… το πλατό του My Style Rocks η Κατερίνα Στικούδη με την σέξι εμφάνισή της. Η εκρηκτική showoman ντυμένη με ένα λευκό αποκαλυπτικό φορμάκι παρουσίασε σε πρώτη μετάδοση, το νέο της τραγούδι.

Τόσο οι κριτές όσο και οι παίκτες του ριάλιτι μόδας έμεινα να την κοιτάζουν και να την θαυμάζουν. Μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε ότι είναι φωτιά… στα άσπρα.

Κατερίνα Στικούδη: Πρώτες βουτιές με καυτό μπραζίλ

Το τελευταίο διάστημα έντονη είναι η φημολογία που θέλει την Κατερίνα Στικούδη να είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της. Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία μέχρι πρότινος συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar, έχει τηρήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με το ζήτημα, μιας και γενικότερα αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική ζωή της.

Τι κι αν τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι πολλά, η Κατερίνα Στικούδη απαντά έμμεσα σε αυτά, δημοσιεύοντας στα social media φωτογραφίες με επίπεδη κοιλιά.

Μπορεί το γεγονός να είναι χαρμόσυνο, όμως φαίνεται ότι η τραγουδίστρια θέλει να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό, μιας και πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, μεταφέρει το in.gr. Το σίγουρο είναι πως για άλλη μια φορά η Κατερίνα Στικούδη κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως ακριβώς είχε κάνει όταν παντρεύτηκε τον καλό της το 2019!

Πρόσφατα, η Κατερίνα Στικούδη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο φορά το μαγιό της .Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα χαλαρώνει μαζί με την παρέα της και μας δείχνει γι’ ακόμα μια φορά την επίπεδη κοιλιά της, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει οτιδήποτε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments