Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [04/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [04/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενισχύει το πάθος και τα έντονα συναισθήματα στις σχέσεις των ζωδίων.

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενισχύει με πάθος την ερωτική σας ζωή. Είναι πιο εύκολο από ποτέ να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Είτε το κάνετε προφορικά, είτε αγοράζοντας ένα υπέροχο δώρο για τον/την αγαπημένο/η σας, θα νιώσετε εξίσου όμορφα με εκείνον/η που θα λάβει αυτή την έκφραση αγάπης.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να αναθερμάνετε μια σχέση που είχε «παγώσει» τον τελευταίο καιρό. Όποιος κι αν ήταν ο λόγος για την έλλειψη επικοινωνίας, το σύμπαν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσά σας. Για αρχή, μπορείτε να κάνετε ο ένας στον άλλον ένα ειλικρινές κομπλιμέντο.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό κάνει τους ανθρώπους πιο ανοιχτούς στην έκφραση των συναισθημάτων τους, γεγονός που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα σε μια προσωπική σχέση. Έχετε προσπαθήσει με όλους τους τρόπους να κάνετε τον/την αγαπημένο/η σας να παραδεχτεί τα συναισθήματά του/της για εσάς, χωρίς επιτυχία. Αλλά σήμερα, χωρίς καμία προσπάθεια εκ μέρους σας, θα αποκαλύψει τα πάντα.

Καρκίνος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία στην ερωτική σας ζωή. Εάν βγείτε κάποιο ραντεβού σήμερα το απόγευμα, να περιμένετε ότι θα περάσετε υπέροχα, καθώς τόσο εσείς όσο και ο/η υποψήφιος/α σύντροφός σας θα έρθετε πολύ κοντά. Αισθάνεστε τόσο άνετα ο ένας με την παρουσία του άλλου και αυτό είναι κάτι που δεν σας συμβαίνει πολύ συχνά.

Λέων

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση αρμονίας στην ατμόσφαιρα που θα επιτρέψει σε εσάς και στον/στην αγαπημένο/η σας να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί. Είτε βγείτε έξω για φαγητό είτε μείνετε μέσα και δημιουργήσετε το τέλειο ρομαντικό σκηνικό, θα περάσετε υπέροχα.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε όταν ακούσετε νέα από κάποιον/α που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Αυτό το άτομο μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στην πόρτα σας ζητώντας σας να δώσετε άλλη μια ευκαιρία στην σχέση σας. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε τελικά, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να κρύψετε την ένταση των συναισθημάτων σας.

Ζυγός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι επιφορτίζεστε με την υποχρέωση να λάβετε μια πολύ γρήγορη απόφαση, κάτι που πιθανώς δεν αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε. Φυσικά, αυτή αφορά την ερωτική σας ζωή και την πιθανότητα βαθύτερης δέσμευσης με τον/την τρέχων/τρέχουσα σύντροφό σας, κάτι για το οποίο μπορεί να μην αισθανθείτε ποτέ πραγματικά έτοιμοι. Ωστόσο, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Ακούστε την καρδιά σας.

Σκορπιός

Αν τον τελευταίο καιρό είχατε την αίσθηση ότι η ερωτική σας ζωή δεν πάει πουθενά, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε σήμερα. Ενδεχομένως, μια παλιά ή υπάρχουσα προσωπική σχέση να περάσει από μια μεταμόρφωση, και το πάθος ανάμεσά σας να αναζωπυρωθεί. Ή να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Οτιδήποτε από τα δύο θα ήταν ευπρόσδεκτο αυτή τη στιγμή.

Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ερωτικής σας ζωή. Ήρθε επιτέλους η ώρα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και ό,τι σας πονάει και να μετακινηθείτε σε άλλα πιο υποσχόμενα μέρη. Μπορεί μέχρι τώρα να είχατε πέσει σε τέλμα και να βουλιάζατε στην αυτολύπηση αλλά πλέον συνειδητοποιείτε τι πρέπει να γίνει και προχωράτε για να το κάνετε.

Αιγόκερως

Τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά έντονα, δεδομένου του τρέχοντος πλανητικού σκηνικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Παρόλο που η ερωτική σας ζωή θα διαταραχθεί και μπορεί να βρείτε την έκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων σας κάπως άβολη διαδικασία, δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Τουλάχιστον ο/η σύντροφός σας θα πάρει το σωστό μήνυμα και θα αισθανθεί πιο ασφαλής.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει μαζί του μια-δυο εκπλήξεις, ειδικά αν κάνετε μια νέα γνωριμία απόψε. Μπορεί να έχετε την εντύπωση ότι θα περάσετε μερικές ήσυχες ώρες γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. Αλλά αυτό που θα συμβεί είναι ότι και οι δύο συνειδητοποιείτε σχεδόν ακαριαία πόσο ταιριάζετε και ότι δεν έχει νόημα να χαραμίζετε χρόνο με τετριμμένες ερωτήσεις.

Ιχθύς

Η κατάσταση στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως έντονη σήμερα, αλλά αυτό είναι μάλλον θετικό παρά αρνητικό. Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας ψάχνατε για μια αίσθηση κατεύθυνσης, έναν στόχο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στο μέλλον με αυτοπεποίθηση, σήμερα θα ανακαλύψετε αυτό ακριβώς που θέλετε: έναν αμοιβαίο σκοπό που θα σας δέσει ακόμη περισσότερο μεταξύ σας προς μια κοινή πορεία.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments