Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει μάθει τίποτα από τα λάθη του

ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωθυπουργός δεν έχει μάθει τίποτα από τα λάθη του
ΣΥΡΙΖΑ: Κριτική για την απόφαση για τις μάσκες ασκεί στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δριμεία επίθεση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις δηλώσεις του καθηγητή Νίκου Σύψα ότι η επιτροπή ουδέποτε εισηγήθηκε την κατάργηση μασκών σε εξωτερικούς χώρους.

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αναφέρει η ανακοίνωσή του

«Η καταγγελία πως η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά αγνόησε την Επιτροπή των λοιμωξιολόγων και ζήτησε από τους πολίτες να πετάξουν τις μάσκες, ενώ όλος ο πλανήτης προειδοποιεί για τη μετάλλαξη “Δέλτα” επιβεβαιώνει πως ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει μάθει τίποτα από τα εγκληματικά του λάθη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «εργαλειοποιεί τους επιστήμονες, στέλνει πάλι επικίνδυνα μηνύματα εφησυχασμού για να χτίσει ένα ψεύτικο success story και τώρα που ανεβαίνουν τα κρούσματα επενδύει στον πιο βαθύ διχασμό των πολιτών για να κρύψει την αποτυχία του». «Και έχει από πάνω και το θράσος», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «να μιλάει για υγειονομικό σαμποτάζ, ο αρχισαμποτέρ που έκανε γλέντια στην Ικαρία και ποδηλατάδες στην Πάρνηθα όταν οι πολίτες τηρούσαν τα μέτρα που τους είχε επιβάλει».

ΣΥΡΙΖΑ: Τι δήλωσε στο pagenews.gr ο Κώστας Ζαχαριάδης

Σχετικά με τους αμιγείς και μεικτούς χώρους στην εστίαση δήλωσε ιδιαίτερα ανήσυχος απευθύνοντας προτροπή στους κατοίκους να εμβολιαστούν ως μια ύψιστη πράξη ατομικής υπευθυνότητας. «Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται η κυβέρνηση στα συγκεκριμένα ζητήματα δείχνει ότι μπορεί να διχάσει τους πολίτες. Σε ένα μαγαζί μπορεί να υπάρξει μια τέτοια διαφοροποίηση, σε ένα βαγόνι του μετρό θα μπορούσε;», πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την άποψη πως «πρέπει να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας, να πείσουμε τους πολίτες της Ελλάδας και να αφήσουμε τις λογικές διχασμού. Οι εμβολιασμένοι πολίτες δεν πρέπει να είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίες. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε ένα πλαίσιο εμβολιαστικού ρατσισμού».

«Πρώτα να δώσουμε τη μάχη για τον εμβολιασμό πρώτα, αλλά να μην κάνουμε ζήτημα κομματικής αντιπαράθεσης τους εμβολιασμούς. Πρέπει να εμβολιαστούν οι πολίτες όλων των χωρών». κατέληξε ο κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments