Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση ανάγκη να γίνουν δημόσιο αγαθό τα εμβόλια

ΣΥΡΙΖΑ: Άμεση ανάγκη να γίνουν δημόσιο αγαθό τα εμβόλια
ΣΥΡΙΖΑ: Σκληρή κριτική προς την κυβέρνηση για μία σειρά θεμάτων που αφορούν την πανδημία.

Κριτική για τη διαχείριση της πανδημίας άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως πως τα εμβόλια πρέπει να γίνουν δημόσιο αγαθό.

Το κόμματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε χθες κριτική για την απόφαση σχετικά με τις μάσκες, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές είναι η νίκη.

ΣΥΡΙΖΑ: «Η κατοχύρωση των εμβολίων ως δημόσιο αγαθό αποτελεί άμεση ανάγκη»

«Η κατοχύρωση των εμβολίων κατά της πανδημίας ως δημόσιο αγαθό συνεχίζει να αποτελεί άμεση ανάγκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολούθως ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό: «Επιπλέον, αποτελεί και άλλο ένα πεδίο ανευθυνότητας του κ. Μητσοτάκη. Στη Βουλή ο ίδιος μίλαγε ειρωνικά για “εμβολιόδεντρα”, στην Ευρωβουλή οι ευρωβουλευτές του καταψήφιζαν τις σχετικές προτάσεις και στις τηλεοράσεις οι μονίμως αδιάφοροι υπουργοί του έπαιζαν με τον πόνο του ελληνικού λαού λέγοντας “και τι να την κάνει την πατέντα των εμβολίων η ΕΕ; Κορνίζα;”».

ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζοντας υποστηρίζει ότι «σήμερα αποδεικνύεται από την ίδια τη ζωή ότι και στο θέμα του εμβολίου τα πράγματα μπορούν να πάνε αλλιώς. Αν υπάρχει η βούληση και το σχέδιο» και καταλήγει: «Τίποτα από τα δύο δεν διαθέτει ο κ. Μητσοτάκης: ένας ανεύθυνος που επιλέγει τον διχασμό για να κρύψει την αποτυχία του».

ΣΥΡΙΖΑ: «Τα μπρος-πίσω, τα μηνύματα εφησυχασμού και οι αντιφάσεις του κ. Μητσοτάκη καλλιεργούν κλίμα αμφισβήτησης στους πολίτες»

«Αφού η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να πετάξουν τις μάσκες ενώ επελαύνει η μετάλλαξη ‘Δέλτα’ σε όλο τον κόσμο, τώρα μπροστά στη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων προαναγγέλλει ότι δεν αποκλείεται η επαναφορά τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε δεύτερη σημερινή του ανακοίνωση. ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνει πως «τα μπρος πίσω, τα μηνύματα εφησυχασμού, τα ψεύτικα success story και οι αντιφάσεις του κ. Μητσοτάκη καλλιεργούν κλίμα αμφισβήτησης στους πολίτες» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «παίζουν στα ζάρια τόσο την υγειονομική θωράκιση των πολιτών όσο και την οικονομία και τον τουρισμό».

Σχολιάζει καταληκτικά πως «το μόνο που έχει μείνει στον κ. Μητσοτάκη, αφού τα έκανε μπάχαλο, είναι ο διχασμός και να ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments