Πολιτική

Μητσοτάκης: Το εμβόλιο είναι η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα

Μητσοτάκης: Το εμβόλιο είναι η μόνη λύση για την αντιμετώπιση της μετάλλαξης Δέλτα
Μητσοτάκης: Στα εγκαίνια του κέντρου Υγείας στο Κερατσίνι βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Υγείας στο Κερατσίνι βρέθηκε πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε ακόμη μια φορά μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν για να προστατευτούν από τη μετάλλαξη Δέλτα.

Μητσοτάκης: Τι δήλωσε ο πρωθυπουργός

Η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες ειδικά στους πιο αδύναμους, με έργα ουσίας και όχι επικοινωνίας, τόνισε ο πρωθυπουργός  κατά τα εγκαίνια για την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου.

Με αφορμή την επέτειο των δυο ετών της ΝΔ στην κυβέρνηση, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί πιο συμβολική επίσκεψη από τη σημερινή.

Μητσοτάκης

«Εγκαινιάζουμε ένα πρότυπο πολυδύναμο Κέντρο Υγείας εδώ στο Κερατσίνι, που θα καλύψει τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας από το Κερατσίνι, από τη Δραπετσώνα, από το Πέραμα και είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι παρά τις μεγάλες κρίσεις που κληθήκαμε να διαχειριστούμε τους τελευταίους 18 μήνες η κυβέρνηση ουδέποτε υποχώρησε από τη δέσμευσή της να είναι κοντά στους πολίτες ειδικά στους πιο αδύναμους», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πρόσθεσε ότι το κέντρο Υγείας είναι άρτια εξοπλισμένο τεχνολογικά αλλά και πλήρως στελεχωμένο και με τη συνεχή λειτουργία του θα αποφορτίσει τα νοσοκομεία.

Μητσοτάκης: Το μήνυμα για τη μετάλλαξη Δέλτα

Παράλληλα, έστειλε ακόμη ένα μήνυμα στους πολίτες, τονίζοντας πως «δεν έχουμε ξεμπερδέψει ακόμη με την πανδημία» και έκανε έκκληση σε όλους όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο να «σπεύσουν να εμβολιαστούν». «Νομίζω ότι τα στοιχεία που έχουμε δώσει είναι καταλυτικά» είπε και εξήγησε πως ο 99% των πολιτών που έχουν νοσηλευτεί ή χάσει τη ζωή τους το τελευταίο τρίμηνο, δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Μητσοτάκης

«Τα εμβόλια δουλεύουν, είναι αποτελεσματικά, μας προστατεύσουν και ο μόνο τρόπος που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε ειδικά τη μετάλλαξη Δέλτα, είναι ο εμβολιασμός» υπογράμμισε.

Εξέφρασε, δε, την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το τελευταίο επταήμερο, έχει επιταχυνθεί ο ρυθμός του κλεισίματος ραντεβού και ευχήθηκε να συνεχιστεί ο «αυξημένος ρυθμός προσέλευσης». «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα βγούμε νικητές από αυτή την περιπέτεια» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments