Αθλητισμός

Γαλλία: Έκαναν σωματικό έλεγχο στον Χάρντεν

Γαλλία: Έκαναν σωματικό έλεγχο στον Χάρντεν
Γαλλία: Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην χώρα, όταν οι αστυνομικές αρχές αποφάσισαν να κάνουν σωματικό έλεγχο στον Χάρντεν.

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το γεγονός που έτυχε στον  Τζέιμς Χάρντεν στο Παρίσι. Όλα ξεκίνησαν με τους Γάλλους αστυνομικούς να τον σταματούν στο δρόμο και να υποβάλουν τον σταρ των Νετς σε σωματικό έλεγχο.

Φυσικά οι περαστικοί κοιτούσαν με περιέργεια και κατέγραψαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν και τις μοιράστηκαν στα social media. Ο Χάρντεν και ο Lil Baby βρίσκονται στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας.

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ράπερ, Lil Baby συνελήφθη για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, καθώς βρέθηκαν 20 γραμμάρια μαριχουάνας στο γάντι του.

Δείτε το βίντεο

Ο τραυματισμός του Χάρντεν

Πριν από κάποιους μήνες ο παίκτης του NBA, υ πέστη ένα μυϊκό τραυματισμό o Χάρντεν και ενώ όλοι περίμεναν να επιστρέψει στα παρκέ σε λίγο καιρό τα νέα δεν ήταν καθόλου καλά. Υπέστη υποτροπή και θα απουσιάσει για περισσότερο καιρό, χωρίς να δίνουν περισσότερες πληροφορίες οι Νετς.

Ο προπονητής τους, Στιβ Νας είπε για το όλο γεγονός: «Είμαστε ξανά στο σημείο μηδέν. Θα πρέπει να τον ετοιμάσουμε ξανά, για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να επιστρέψει δυνατός. Ελπίζουμε να γυρίσει σύντομα, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση».

Ο Χάρντεν έχει χάσει τα τελευταία παιχνίδια των Νετς και είχε αποχωρήσει στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τους Νικς στις 5 Απριλίου, όταν ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments