Τεχνολογία

Zoom: Σύνδεση με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για μετάφραση σε πεαγματικό χρόνο.

Zoom: Σύνδεση με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για μετάφραση σε πεαγματικό χρόνο.
Zoom: Με την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η πλατφόρμα θα φέρει την μετάφραση σε πραγματικό χρόνο.

Η Zoom ανακοίνωσε την απόκτηση της Kites GmbH (Karlsruhe Information Technology Solutions), μιας startup που εστιάζει σε λογισμικό μετάφρασης γλωσσών σε πραγματικό χρόνο με τεχνολογία AI. H εταιρία επιδιώκει να χρησιμοποιήσει αυτό το λογισμικό προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπων που μιλούν διαφορετικές γλώσσες.

Επί του παρόντος, το Zoom υποστηρίζει τη μετάφραση γλώσσας σε πραγματικό χρόνο, όμως, περιορίζεται μόνο στην αγγλική ομιλία. Συνεπώς, με την απόκτηση του Kites θα είναι σε θέση να προσθέσει πολλές δυνατότητες μετάφρασης στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης της ανεξαρτήτως γλώσσας.

Ο πρόεδρος προϊόντων και μηχανικής της εταιρείας, Velchamy Sankarlingam ανέφερε:

«Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουμε ευτυχία στους χρήστες μας και να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα της τηλεδιάσκεψης και οι λύσεις MT (machine translation) θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ενίσχυση της πλατφόρμας για τους χρήστες του Zoom σε ολόκληρο τον κόσμο».

Zoom escaper: Δείτε αναλυτικά πως θα μπορέσεις να να λείπεις από συσκέψεις zoom και να μην το καταλαβαίνει κανείς.

Το Zoom Escaper είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις συσκέψεις Zoom και άλλες τηλεδιασκέψεις. Σας επιτρέπει να σαμποτάρετε αυτομάτως τον ήχο σας, καθιστώντας την παρουσία σας αφόρητη για τους άλλους. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αντιμετώπισης όσων ενοχλούν στο meeting.

Zoom escaper: Οδηγίες

Ενεργοποιήστε την πρόσβαση μικροφώνου σε αυτόν τον ιστότοπο κάνοντας κλικ στο μεγάλο κουμπί «Ενεργοποίηση μικροφώνου». Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση VB-Cable. * Στη συνέχεια, ανανεώστε αυτόν τον ιστότοπο. Πατήστε το κουμπί Έναρξη. Παίξτε με τα εφέ.

Για χρήση στο Zoom:

  • Αλλάξτε το «Output» σε αυτήν τη σελίδα σε «VB-Cable»
  • Στο Zoom, ρυθμίστε το μικρόφωνό σας σε «VB-Cable»
  • Για απενεργοποίηση: επαναφέρετε τις ρυθμίσεις μικροφώνου στο Zoom στο μικρόφωνο του υπολογιστή σας.
  • Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης Zoom, δε θα μπορείτε να ακούσετε τις παρεμβολές ήχου που εφαρμόζονται στη φωνή σας.
  • Επίσης, σκεφτείτε σοβαρά πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Σκεφτείτε ποιος είναι στην κλήση και τι αντίκτυπο θα έχει.
  • Βλέποντας το βίντεο μπορείτε να πατήσετε εδώ για να το ρυθμίσετε παράλληλα.
https://youtu.be/r_LhwsMAaAc

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments