Τεχνολογία

Zoom escaper: Η εφαρμογή που σε βοηθά να λείπεις από συσκέψεις zoom και να μην το καταλαβαίνει κανείς

Zoom escaper: Η εφαρμογή που σε βοηθά να λείπεις από συσκέψεις zoom και να μην το καταλαβαίνει κανείς
Zoom escaper: Δείτε αναλυτικά πως θα μπορέσεις να να λείπεις από συσκέψεις zoom και να μην το καταλαβαίνει κανείς.
Zoom escaper: Δείτε αναλυτικά πως θα μπορέσεις να να λείπεις από συσκέψεις zoom και να μην το καταλαβαίνει κανείς.

Το Zoom Escaper είναι ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις συσκέψεις Zoom και άλλες τηλεδιασκέψεις. Σας επιτρέπει να σαμποτάρετε αυτομάτως τον ήχο σας, καθιστώντας την παρουσία σας αφόρητη για τους άλλους. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους αντιμετώπισης όσων ενοχλούν στο meeting.

Zoom escaper: Οδηγίες

Ενεργοποιήστε την πρόσβαση μικροφώνου σε αυτόν τον ιστότοπο κάνοντας κλικ στο μεγάλο κουμπί «Ενεργοποίηση μικροφώνου». Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση VB-Cable. * Στη συνέχεια, ανανεώστε αυτόν τον ιστότοπο. Πατήστε το κουμπί Έναρξη. Παίξτε με τα εφέ.

Για χρήση στο Zoom:

  • Αλλάξτε το «Output» σε αυτήν τη σελίδα σε «VB-Cable»
  • Στο Zoom, ρυθμίστε το μικρόφωνό σας σε «VB-Cable»
  • Για απενεργοποίηση: επαναφέρετε τις ρυθμίσεις μικροφώνου στο Zoom στο μικρόφωνο του υπολογιστή σας.
  • Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης Zoom, δε θα μπορείτε να ακούσετε τις παρεμβολές ήχου που εφαρμόζονται στη φωνή σας.
  • Επίσης, σκεφτείτε σοβαρά πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Σκεφτείτε ποιος είναι στην κλήση και τι αντίκτυπο θα έχει.

Βλέποντας το βίντεο μπορείτε να πατήσετε εδώ για να το ρυθμίσετε παράλληλα.

Το Zoom προβλέπει εκρηκτική ανάπτυξη του και το 2021

Η αμερικανική εταιρεία Zoom, που είδε τη χρήση της ομώνυμης πλατφόρμας της για μαζικές βιντεοδιασκέψεις να έχει απογειωθεί -και στην Ελλάδα- λόγω της πανδημίας και της αναγκαστικής τηλεργασίας, τηλεκπαίδευσης και τηλεψυχαγωγίας, προβλέπει ότι η άνθηση των εργασιών της θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη της πανδημίας, μεταξύ άλλων επειδή εκτιμά ότι η τηλεργασία ήλθε για να μείνει. Με άλλα λόγια, το Zoom, το όνομα του οποίου έχει γίνει πια οικείο στα σπίτια και στα γραφεία όλου του κόσμου, δεν σκοπεύει να αποτελέσει μια παροδική μόδα.

Ο Έρικ Γιούαν, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Zoom, μιλώντας σε αναλυτές της Γουόλ Στριτ, σύμφωνα με το BBC και τους «Φαϊνάνσιαλ Τάιμς», εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας του, η οποία στο τελευταίο τρίμηνο που έληξε στο τέλος Ιανουαρίου, είχε έσοδα 883 εκατ. δολάρια, έναντι μόνο 188 εκατ. δολ. στο αντίστοιχο τρίμηνο πριν ένα χρόνο (αύξηση περίπου 370%).

Το Zoom είναι δωρεάν για τον πολύ κόσμο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον), αλλά χρεώνει τους επιχειρηματικούς πελάτες του για τις έξτρα δυνατότητες της πλατφόρμας του. Ήδη έχει 467.100 επιχειρήσεις-πελάτες με περισσότερους από δέκα εργαζόμενους. Οι πωλήσεις του αυξήθηκαν κατά 326% το 2020 φθάνοντας τα 2,6 δισ. δολάρια και τα κέρδη του εκτινάχθηκαν από μόνο 21,7 εκατ. δολάρια το 2019 σε 671,5 εκατ. δολ. πέρυσι. Zoom escaper

Παραμένει στην κορυφή παρά τις εκτιμήσεις για το αντίθετο

Παρά τις εκτιμήσεις ορισμένων αναλυτών και επενδυτών ότι το Zoom θα παίζει πια λιγότερο κεντρικό ρόλο στις ζωές πολλών εργαζομένων το 2021, καθώς προχωρούν οι μαζικοί εμβολιασμοί και διαφαίνεται η προοπτική σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων και επιστροφής στην κανονικότητα, ο Γιούαν αντίθετα περιμένει περαιτέρω αύξηση εσόδων κατά 43% φέτος ή συνολικά γύρω στα 3,8 δισ. δολάρια. Η εκτίμηση αυτή οδήγησε σε άνοδο κατά 6% της μετοχής στο αμερικανικό χρηματιστήριο, το οποίο σήμερα «τιμολογεί» την αξία του Zoom στα 131 δισ. δολάρια.

Ο Γιούαν δήλωσε ότι η εταιρεία σπεύδει να διαφοροποιήσει δεόντως το προφίλ της, ώστε να αξιοποιήσει το τεράστιο παγκόσμιο «ακροατήριο» που έχει βρει…ουρανοκατέβατα λόγω κορωνοϊού. Όπως είπε, το Zoom κινείται προς την κατεύθυνση να μετατραπεί «από μία εταιρεία που έχει μόνο μια άκρως επιτυχημένη εφαρμογή, σε μια εταιρεία με μια ευρύτερη πλατφόρμα», που θα υποστηρίζει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών επικοινωνίας. «Καθώς ο κόσμος βγαίνει από την πανδημία, η δουλειά μας μόλις άρχισε. Δεν είμαστε πια μόνο μια εταιρεία για βιντεοδιασκέψεις», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments