Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [08/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [08/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό παρέχει την ώθηση την οποία χρειάζονται τα ζώδια για να ενεργοποιηθούν.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας δώσει πρόσβαση σε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες φαντασιώσεις σας, που συνήθως δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας. Εάν ψάχνετε κάποιον/α για να τις μοιραστείτε, τότε μην κάνετε τίποτα από όσα κάνετε συνήθως. Δοκιμάστε να πάτε σε μέρη που σχετίζονται με τη μουσική ή την τέχνη, εάν είναι δυνατόν. Είναι πιο πιθανό να συναντήσετε το κατάλληλο άτομο.

Ταύρος

Δεν είναι καλό να κρύβετε τα πραγματικά σας συναισθήματα πίσω από μια μάσκα αδιαφορίας ή ακόμα και κυνισμού. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε τι πραγματικά πρέπει να πείτε και πώς θα το πείτε. Εάν προσπαθήσετε να αποκρύψετε ορισμένες πτυχές της αλήθειας, τότε μπορεί να μην έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Δίδυμος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι μπορείτε να κάνετε μια υπέροχη συζήτηση με το πιο πρόσφατο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι συνθήκες ευνοούν τον ρομαντισμό. Μπορεί να απολαμβάνετε την διαδικασία της γνωριμίας, αλλά καλό θα ήταν να μη δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε.

Καρκίνος

Μην ανησυχείτε υπερβολικά αν ούτε εσείς ούτε ο/η αγαπημένος/η σας έχετε ιδέα για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μετατρέπει ακόμη και τα πιο ξεκάθαρα ζητήματα σε ασαφή και απατηλά σχήματα, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την αλήθεια της κατάστασης. Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά σε λίγες μέρες. Εν τω μεταξύ, μην λάβετε κάποια σημαντική απόφαση.

Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις, να ξεπεράσετε εντάσεις και εμπόδια στην ερωτική σας ζωή. Εάν εσείς και ο/η σύντροφός σας περάσατε δύσκολα τον τελευταίο καιρό, αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε κάτι ξεχωριστό μαζί και να αναδημιουργήσετε το ζεστό και στοργικό κλίμα ανάμεσά σας. Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό γεύμα για δύο;

Παρθένος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι πλέον αισθάνεστε σε πλεονεκτική θέση στην ερωτική σας ζωή, πράγμα που σας ενθαρρύνει να κάνετε πιο σοβαρή μια τρέχουσα δέσμευσή σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι να είστε ειλικρινείς σχετικά με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και για το τι σκοπεύετε να συμβεί μεταξύ σας στο μέλλον. Καθώς τείνετε να αποφεύγετε τις υπερβολικές εντάσεις και προτιμάτε να ασχολείστε με ελαφρύτερα θέματα, μπορεί να δίνετε λάθος εντυπώσεις.

Ζυγός

Εάν νιώθετε ότι το κεφάλι σας είναι έτοιμο να εκραγεί, μην ανησυχείτε. Οφείλεται στο σημερινό πλανητικό σκηνικό. Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ραντεβού με ένα ξεχωριστό άτομο, βεβαιωθείτε ότι έχετε καταλάβει σωστά τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα βρεθείτε. Επίσης, φροντίστε να φοράτε ρούχα, μέσα στα οποία αισθάνεστε άνετα.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να υιοθετήσετε μια πιο σοβαρή συμπεριφορά στην ερωτική σας ζωή. Έχετε την τάση να αφιερώνετε πολύ χρόνο κάνοντας πλάκα και να τα παίρνετε όλα σαν μια μεγάλη περιπέτεια. Θα επωφεληθείτε κι εσείς αν δώσετε στους αγαπημένους σας μια αίσθηση ασφάλειας. Πολλές φορές δεν είναι σίγουροι αν εννοείτε πραγματικά αυτά που λέτε.

Τοξότης

Καθώς παίρνετε τα πάντα στα σοβαρά , από το πλύσιμο των πιάτων μέχρι την ερωτική σας ζωή, είναι λογικό να θέλετε να μετατρέψετε μια περιστασιακή σχέση σε κάτι πιο σταθερό. Προφανώς απολαμβάνετε ο ένας την συντροφιά του άλλου και τώρα πλέον ήρθε η ώρα να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Πείτε σε αυτό το άτομο ακριβώς πώς αισθάνεστε.

Αιγόκερως

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια αίσθηση σταθερότητας και ασφάλειας σε ό,τι αφορά την τελευταία σας σχέση. Αισθάνεστε πλέον σε αρκετά ισχυρή θέση για να μπορείτε να προτείνετε να κάνετε ορισμένα σχέδια μαζί. Μετά από αυτά τα πρώτα δοκιμαστικά βήματα μαζί θα έχετε την αυτοπεποίθηση να κάνετε μεγαλύτερα σχέδια για το μέλλον.

Υδροχόος

Μην ανησυχείτε αν τα πράγματα φαίνονται κάπως ασαφή ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα νιώσετε πολύ πιο ασφαλής μέχρι το τέλος της ημέρας. Ίσως ο/η σύντροφός σας να σας αγοράσει ένα υπέροχο δώρο ή να σας γράψει ένα ερωτικό μήνυμα, που δεν θα αφήνει καμία αμφιβολία για το πώς αισθάνεται.

Ιχθύς

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι έχετε μερικές σοβαρές σκέψεις για ορισμένες πτυχές της τρέχουσας σχέσης σας. Ίσως υπάρχει ένα σχέδιο ή εγχείρημα που θα θέλατε να αναλάβετε μαζί με τον/την σύντροφό σας, που θα σας βοηθούσε να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Οι εποικοδομητικές ιδέες θα βοηθήσουν και τους δυο σας να δέσετε πιο γρήγορα και θα σας δώσουν έναν συγκεκριμένο στόχο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments