Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [09/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Παρασκευή [09/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 9 Ιουλίου.

Κριός

Το να το λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους στον εραστή σου έχει τα οφέλη του και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Όμως το πραγματικό κόλπο είναι να ξέρεις πότε να σταματήσεις. Πίστεψε τη διαίσθησή σου όταν σε ειδοποιεί πότε να μιλάς και πότε να ακούς. Θα αντιληφθείς, πως δεν είναι απαραίτητο να είσαι συνεχώς δυναμική στη συζήτηση. Αν όμως θέλεις να προκαλέσεις καβγά, τότε συνέχισε αυτή την τακτική.

Ταύρος

Αν πιστεύεις πως μια συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σου – χωρίς να είναι άσχημη – γίνεται προκλητική, υπάρχουν τρόποι για να κάνεις τις επισημάνσεις σου. Μπορεί η ένταση, να μην είναι ζήτημα. Αν όμως υπάρχει ένα θέμα που θέλετε να αποφύγετε με το ταίρι σου, τότε η υπομονή, η ευαισθησία και η ευγένεια, μπορούν να διασφαλίσουν ότι θα πεις τις απόψεις σου ειλικρινά, ευγενικά – και σωστά.

Δίδυμος

Να είσαι ειλικρινής σχετικά με την πρόοδο που θέλεις να κάνεις ή τις εξελίξεις που θέλεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Ίσως, επιθυμείς να πετύχεις ένα παθιασμένο στόχο με το άτομο που αγαπάς. Φαίνεται να παίρνεις τον ρομαντικό κόσμο σου στα σοβαρά τώρα – και γιατί όχι; Αν πιστεύεις ότι αυτό θα κάνει τον αγαπημένο σου να καταλάβει πόσο τον αγαπάς, έχεις δίκιο.

Καρκίνος

Αν διατηρείς τις υποσχέσεις ή τις δεσμεύσεις σου, η ρομαντική ενέργεια και η συνεργασία, θα ισχυροποιήσουν τη σχέση σου. Το να είσαι αληθινή και πιστή στα λόγια σου θα χαροποιήσει τον εραστή σου και θα κάνει την καρδιά του να χτυπήσει γρηγορότερα. Εννοείς ό, τι λες και δεν έχεις πρόθεση να απογοητεύσεις αυτόν που αγαπάς – τώρα ή ποτέ. Η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να το καταφέρεις.

Λέων

Ένα ρομαντικό καβγαδάκι ανάμεσά σας, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι μεγαλύτερο. Πολλά εξαρτώνται από το πόσο πρόθυμοι είστε να δείτε το ζήτημα από τη σωστή προοπτική και να μην επιμείνετε. Αν το ζήτημα έχει και την αστεία πλευρά του, τότε ανοίξτε την πόρτα στο κύμα της ευγένειας που προσφέρεται. Ακόμα κι αν επικρατεί ένας αέρας σοβαρότητας, σίγουρα υπάρχει θέση σε κάτι που φέρνει ένα χαμόγελο στα χείλη και των δυο σας!

Παρθένος

Η συμπονετική σου πλευρά ενισχύεται… και υπάρχει καλός λόγος. Γι’ αυτό καθοδηγήσου από την καρδιά σου σήμερα. Το ταίρι σου δεν θα αμφιβάλλει για την ικανότητά σου να το κάνεις. Ας γίνει αυτό το τυχερό άτομο, ο παραλήπτης ενός κύματος καλοσύνης, ευγνωμοσύνης και φαντασίας με τα οποία μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις βαθιά μες στην καρδιά σου!

Ζυγός

Αν υπάρχει ένταση στην σχέση σου, τότε απάντησε με συμπόνια και γενναιοδωρία. Σίγουρα μπορείς να είσαι όσο πεισματάρα θέλεις, όταν το επιθυμείς. Όμως παράλληλα, μπορείς να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου ευχάριστα και ήρεμα. Αντί να ακολουθήσεις αμυντική συμπεριφορά, γίνε «ο παθιασμένος ειρηνευτής» που γνωρίζεις ότι μπορείς να είσαι!

Σκορπιός

Το πάθος σου θα μπορούσε να έχει έναν συγκεκριμένο στόχο. Ίσως γνωρίζεις πως διακυβεύονται πολλά τώρα στη σχέση σου. Έχεις όμως τους λόγους σου να αισθάνεσαι ευγνώμον για το ρυθμό με τον οποίο εξελίσσεται ή προχωρά. Γι’ αυτό εστίασε σε ό, τι κάνει την καρδιά σου πραγματικά χαρούμενη. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να νιώσεις μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη, για την προσοχή, τον έρωτα και την αγάπη που πρόκειται να εμφανιστεί στο δρόμο σου.

Τοξότης

Πιθανότατα γνωρίζεις τη δύναμη που έχεις στον έρωτα, τον ρομαντισμό και την οικειότητα… ειδικά τώρα. Όμως ακόμα κι αν η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου αυξάνονται και σου είναι δύσκολο να τις αγνοήσεις, προσπάθησε να διατηρήσεις έναν αέρα μυστηρίου, αν είσαι ελεύθερη. Αυτό θα ενθουσιάσει πραγματικά κάποιον επίδοξο εραστή. Αν είσαι σε σχέση, η ελκυστικότητά σου θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, αν γίνεις καλύτερη ακροάτρια τώρα.

Αιγόκερως

Αν θέλεις να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη και την ισορροπία στη σχέση σου, γίνε γενναιόδωρη με τον χρόνο σου γιατί αυτό θα ενθουσιάσει τον εραστή σου. Η σημερινή Νέα Σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις, προσφέρει μια νέα αρχή για το «να είσαι εκεί» για το σύντροφό σου – ειδικά αν σε χρειάζεται δίπλα του. Αυτό είναι ένα ανεκτίμητο δώρο που μπορείς να το προσφέρεις τώρα. 

Υδροχόος

Πιθανότατα θα κάνεις ό, τι χρειάζεται αυτήν τη στιγμή για να πετύχεις περισσότερη ισορροπία ή αρμονία στο δεσμό σου. Όμως μην προσπαθήσεις σκληρά για πολλές αλλαγές. Εστίασε καλύτερα στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ξεφύγετε από την πεπατημένη. Το πρόβλημα δεν είναι να λειτουργείτε ανταγωνιστικά γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι σέξι. Γι’ αυτό προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας ώστε να ηρεμήσει ο δεσμός σας.

Ιχθύς

Μια άνετη λύση για ένα ρομαντικό δίλημμα πρέπει να βασιστεί στην έμφυτη διαίσθηση, τη σοφία και την εμπειρία σου. Έτσι θα βρεις τη σωστή προσέγγιση για να χειριστείς ένα συγκεκριμένο, ευαίσθητο θέμα. Η Νέα Σελήνη που επηρεάζει την αληθινή αγάπη να σου αποκαλύψει με ποιο τρόπο η προσέγγισή σου σε θέματα καρδιάς, επιβεβαιώνει την καλοσύνη, τη συμπόνια και τη σοβαρότητα σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments