Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [10/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [10/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φαίνεται αρχικά ότι δημιουργεί μια σύγχυση ανάμεσα στα ζώδια και τους συντρόφους τους.

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον /την αγαπημένο /η σας. Καταφέρατε να καταλήξετε σε κάποιου είδους συμφωνίας σχετικά με το πώς θα θέλατε να προχωρήσετε στο μέλλον, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας ανακαλύπτετε ότι δεν έχετε την ίδια άποψη για τον τρόπο με τον οποίο ελπίζετε να επιτύχετε τον στόχο σας. Ίσως χρειάζεται να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα.

Ταύρος

Μην αγχώνεστε για μικροπράγματα σήμερα, καθώς καλό θα ήταν να επικεντρώστε σε πιο συναρπαστικά και σίγουρα πιο απαιτητικά θέματα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε όσα θέλετε να επιτύχετε εσείς και ο/η σύντροφός σας αλλά μην απελπίζεστε και μην τα παρατάτε. Εάν είστε υπομονετικοί, όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι κάποιος/α με τον/την οποίο/α νομίζατε ότι είχατε μια ιδιαίτερη σχέση, ή τουλάχιστον καταλαβαινόσαστε, μπορεί να μην είναι ακριβώς το άτομο που νομίζατε ότι ήταν. Αν είχατε ερωτικά συναισθήματα προς αυτόν /αυτήν, δείτε το ως ένδειξη ότι θα ήταν καλύτερα να μην εμπλακείτε περισσότερο.

Καρκίνος

Εάν σήμερα τρέφατε ελπίδες να πάτε σε μια εκδρομή ή σε κάποιο ραντεβού, ίσως θα πρέπει να τις μειώσετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα-δυο εμπόδια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε όσα είχατε σχεδιάσει. Στην πραγματικότητα, θα ήταν καλύτερα αν εσείς και ο/η σύντροφός σας απολαμβάνατε κάτι λιγότερο φανταχτερό. Τι θα λέγατε για φαγητό απέξω και μια ρομαντική ταινία;

Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι σε ό, τι αφορά την σχέση σας, μπορεί να υπάρξει μια πηγή έντασης. Αυτή μάλλον εντοπίζεται στα σχέδια για το μέλλον, καθώς και τις πεποιθήσεις που έχετε για τον άλλον και τη σχέση σας. Μπορεί να είστε υπερβολικά φιλόδοξοι σε έναν ή δύο τομείς. Αποκτήστε τη σωστή προοπτική και όλα τα άλλα θα μπουν στη θέση τους.

Παρθένος

Όλα τα είδη κοινωνικών εκδηλώσεων ευνοούνται σήμερα. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα είναι πολλά υποσχόμενο αλλά όχι πολύ παθιασμένο, πράγμα που δεν αποτελεί πρόβλημα για εσάς, καθώς προτιμάτε να παίρνετε τα πράγματα χαλαρά μέχρι να είστε σίγουροι ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση. Κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο ταίρι σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αρκετός χρόνος για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει όλη την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που θαυμάζετε. Ίσως αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερα να τον/την αφήσετε να έχει την πρώτη λέξη, αλλά ο χρόνος περνά και ανυπομονείτε να δείτε τι θα γίνει. Μια συζήτηση που θα κάνετε μαζί του/της σήμερα θα σας δείξει ποιο δρόμο θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Σκορπιός

Μια συζήτηση που θα κάνετε σήμερα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ελπιδοφόρα ερωτική σύνδεση. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε σε βάθος με κάποιον/α με τον/την οποίο/α πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να τα πάτε πολύ καλά. Ίσως το θέμα που θα επιλέξετε να θίξετε να είναι κάπως ασυνήθιστο, αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε, μετά εβδομάδες σκληρής δουλειάς. Εάν έχετε μόνιμη σχέση, περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, κάνοντας κάτι που ευχαριστεί και τους δυο σας. Εάν ελπίζετε να συναντήσετε κάποιον/α σε υψηλή κοινωνική θέση, τότε αυτή είναι ακριβώς η ευκαιρία που περιμένατε.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε πιο χαλαροί και χαρούμενοι από ό, τι είχατε να νιώσετε εδώ και πολύ καιρό και είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να φορέσετε μερικά από τα πιο ασυνήθιστα ρούχα σας και να ετοιμαστείτε να λάμψετε. Η πιθανότητα να ερωτευτείτε είναι μεγάλη, αλλά μπορεί να μην συμβεί με τον τρόπο που είχατε φανταστεί.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και ευχάριστο κλίμα. Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια νέα και συναρπαστική κατεύθυνση, κυρίως επειδή αισθάνεστε έτοιμοι να αλλάξετε το είδος των ατόμων που συναναστρέφεστε. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο που μπορεί να μην εμπνέει δυνατό πάθος αλλά με το οποίο αισθάνεστε ότι συνδέεστε σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Ο έρωτας σήμερα αποκτά μια πιο χαλαρή αίσθηση ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα τα φλερτ. Εάν αναρωτιέστε πώς θα βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας, ίσως θα πρέπει να συμμετέχετε σε μερικές νέες κοινωνικές ομάδες, που μοιράζονται παρόμοιες ιδέες και ιδεώδη με εσάς. Έτσι, θα έχετε πολύ μεγαλύτερη επιτυχία και περισσότερες ευκαιρίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments