Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [11/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 11 Ιουλίου.

Κριός

Κάποιος φαίνεται ικανός να πιέζει όλα τα σωστά κουμπιά για να σου ανεβάσει τη διάθεση. Επομένως, μην παραβλέπεις πόσο χρυσή είναι αυτή η σχέση, είτε είναι εκκολαπτόμενη είτε όχι. Με τις αξιόλογες εναλλαγές των συμπεριφορών σας, εσύ και το ταίρι σου, θα δημιουργήσετε μεγάλη συναισθηματική ευημερία. 

Ταύρος

Φρόντισε να ηγηθείς σε μια συζήτηση που θα κάνεις με τον εραστή σου τώρα. Αυτό θα βοηθήσει και τους δύο να εστιάσετε σε θέματα που μπορούν να διαφυλάξουν το δεσμό σας και να εφαρμοστούν για να αποτραπούν δύσκολες συζητήσεις στο μέλλον. Η διασφάλιση ότι οι μεταξύ σας συζητήσεις είναι ανοιχτές και αυθεντικές θα εξασφαλίσει ότι με τον εραστή σου, αναγνωρίζετε και μπορείτε να διαχειριστείτε την παραμικρή διαφωνία τώρα.

Δίδυμος

Διατηρήστε τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές με το αντικείμενο του πόθου σου, ακόμη και αν φαίνεται πως δεν θέλει να είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός αυτό το διάστημα. Προσπάθησε επίσης να μην υποκινείς σοβαρές συζητήσεις, ενώ η προσοχή του είναι περιορισμένη. Όμως όταν αποκατασταθεί η μεταξύ σας επικοινωνία, φρόντισε όσο μπορείς, να ακούς αυτά που λέει.

Καρκίνος

Αν ο εραστής σου απορρίπτει κάτι που του ζητάς, προσπάθησε να διατυπώσεις διαφορετικά την ερώτησή σου. Κάνοντας μια πιο ήρεμη ή πιο ευαίσθητη συζήτηση, σημαίνει πως μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά, να εξομαλύνετε κάτι, να το αγκαλιάσετε και να προχωρήσετε. Έχετε δεσμευτεί και οι δύο, ώστε το παθιασμένο ταξίδι σας να βρίσκεται πάνω από όλα όσα προκύπτουν, με οποιοδήποτε τρόπο. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αγάπη… είναι απλά «βιτρίνα»!

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει μια ξεκάθαρη προοπτική που αντικαθιστά τη ρομαντική αβεβαιότητα. Η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου, σε βοηθάει να εκτιμήσεις την εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει σε μια ερωτική σχέση. Αν είσαι ελεύθερη αυτό σου δίνει το προβάδισμα έναντι όσων προσπαθούν να κερδίσουν μια αγάπη. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου όμως, πρέπει να είσαι σίγουρη μέσα σου. Ξέρεις πως όταν τα πράγματα λειτουργούν σωστά, όλα είναι συναρπαστικά.

Παρθένος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσφέρεις βαθιά, αυθεντική ευγνωμοσύνη στο σύντροφό σου. Σε ό, τι σχετίζεται με τα ερωτικά σου, η γνήσια εκτίμηση μπορεί να λειτουργήσει σαν γοητεία για να κάνει το αντικείμενο του πόθου σου, να νιώσει επιθυμητό, απαραίτητο, αγαπημένο και υπέροχο. Ποτέ δεν λειτουργείς λανθασμένα όταν δείχνεις παθιασμένη θετικότητα στο δεσμό σου… κι αυτό είναι που χρειάζεται περισσότερο τώρα ο εραστής σου.

Ζυγός

Μπορεί να νιώθεις πως οι μέρες την άνεσης στη σχέση σου, μετριούνται στα δάχτυλα… αλλά μην σε επηρεάζει αυτό. Μια σταδιακή, σταθερή απελευθέρωση θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Επομένως, αγνόησε το θόρυβο όσων πιστεύουν πως πρέπει να γίνεις πιο επιθετική με τα ερωτικά σου. Οι ανάγκες σου είναι αυτές που έχουν σημασία, γι ‘αυτό εξυπηρετήσου καλά.

Σκορπιός

Έχεις διάθεση να προσπαθήσεις να γίνεις κατανοητή από τον αγαπημένο σου τώρα. Όμως το ταίρι σου, δικαιούται να έχει διαφορετική γνώμη από τη δική σου. Βρες τρόπο να ξεκαθαρίσεις πώς αισθάνεσαι. Αλλά παραδέξου πως η επιθυμία σου να μιλήσεις μαζί του για να βρείτε κοινό έδαφος, είναι ένα υπέροχο σημάδι ανάπτυξης του δεσμού σας. Η αγάπη πρέπει πάντα να είναι δυνατή – ιδιαίτερα μετά από μια δύσκολη συζήτηση.

Τοξότης

Αυτό το διάστημα θα έχεις περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις στην ερωτική σου ζωή. Όμως οι εξηγήσεις μπορούν να φτάσουν, αν εξερευνήσεις πώς εσύ και το ταίρι σου, έχετε διάθεση να ξεκινήσετε κάποια μαθήματα. Αυτό πιθανόν να φέρει και μερικά ερωτικά μαθήματα που θα μοιραστείτε στην πορεία. Ένα παθιασμένο ταξίδι, συνδέεται πάντα με τη συνεργασία που διευρύνει το μυαλό. Πες ναι σ’ αυτό!

Αιγόκερως

Κάποια άτομα μπορεί να ανασηκώσουν τα φρύδια ή να αμφισβητήσουν την τρέχουσα σχέση σου και θα είναι σκληρή η κριτική τους. Σύντομα όμως θα συνέλθουν, γι’ αυτό να θυμάσαι ότι δεν αντιτίθενται απαραίτητα στα παθιασμένα σου όνειρα. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι ενέργειές σου είναι μελετημένες και σταθερές. Εμπιστέψου τα βήματα που ακολουθείς τώρα. Παρέμεινε μ’ αυτόν, που εμπνέει και χαροποιεί την καρδιά σου! 

Υδροχόος

Αντί να αγανακτείς για τα εμπόδια της ερωτικής σου ζωής ή της σχέσης σου, συνέχισε τις αυθεντικές και παθιασμένες ενέργειές σου. Μην αφήσεις την απογοήτευση να δημιουργήσει ή να κλιμακώσει την ένταση στο δεσμό σου. Χαλάρωσε προς το παρόν την υποστήριξή σου, γιατί σύντομα ο αγαπημένος σου θα στραφεί σε σένα για καθοδήγηση.

Ιχθύς

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες εξελίσσονται σε συνδυασμό με τις μεταβαλλόμενες φιλοσοφίες και φιλοδοξίες της ζωής σου. Όταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την καρδιά, οι αλλαγές που εκτυλίσσονται τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν ώστε να επιδιώξεις κάποιες φιλοδοξίες που είχες παραμερίσει στο παρελθόν. Τα πραγματικά καλά νέα; Ο εραστής σου θα είναι στο πλευρό σου σ’ αυτό το νέο, συναρπαστικό ταξίδι! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments