Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [14/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Κριός

Έχεις μπει στον πειρασμό να προσθέσεις λίγη λάμψη στην εμφάνιση σου; Θα έχεις μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να πιέσεις τα σέξι κουμπιά του εραστή σου, με φανταστικά αποτελέσματα! Συνέχισε αυτό το σαγηνευτικό παιχνίδι. Ο μοναδικός σου αισθησιασμός, θα είναι κάτι περισσότερο από δελεαστικός τώρα.

Ταύρος

Η υπερβολική ενέργεια που έχεις τώρα, θα έχει αποδέκτη ένα τυχερό άτομο! Γι’ αυτό βάλε τα δυνατά σου, για να βεβαιωθείς ότι αξιοποιείται θετικά ή ακόμη καλύτερα, ευχάριστα. Επιπλέον η απελευθέρωση της αυθόρμητης φαντασίας σου σε όλο αυτό το πάθος, θα είναι καλή κίνηση. Αν μπορείς μάλιστα να προσθέσεις στο μείγμα λίγη ανεμελιά και γέλιο, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έντονα κι αξέχαστα – με όλους τους σωστούς τρόπους!

Δίδυμος

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα θελήσεις η αγάπη και η οικειότητα να έχουν μια συναισθηματική ή νοσταλγική αίσθηση. Ρομαντικές λέξεις, χειρονομίες της «παλιάς σχολής» θα βοηθήσουν να αναδυθεί η αισθησιακή σου πλευρά, φέρνοντας υπέροχες διακριτικές απολαύσεις στα ερωτικά σου. Σίγουρα όλο αυτό το σκηνικό, θα το θυμάστε και θα χαμογελάτε και οι δύο, αρκετές μέρες μετά.

Καρκίνος

Ψάξε βαθιά μέσα σου για να βρεις τη δύναμη να κάνεις ένα θαρραλέο βήμα στο όνομα της αγάπης. Ξέρεις ότι αξίζεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις σήμερα από την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλα είναι απογοητευτικά, αλλά ξέρεις πού ακριβώς χρειάζεται ενίσχυση ο δεσμός σου. Πίστεψε πως οι τολμηρές σου κινήσεις, είναι ήδη καθυστερημένες

Λέων

Να είσαι ανοιχτόμυαλη και να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή επειδή μια ευκαιρία περιμένει να την εκμεταλλευτείς. Θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα παθιασμένα όρια, που κρατούσες πίσω. Γνωρίζεις ήδη πως στο δεσμό σου επικρατεί αρκετή μονοτονία και ξεπερασμένες συνήθειες . Γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να κάνεις μια ένεση ερωτικού αυθορμητισμού, όπου χρειάζεται!

Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε «μια φιλική διαφωνία» ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Όμως, ο τρόπος με τον οποίο κλείνετε μια συζήτηση, μπορεί να φανεί οξύς ή επώδυνος, αν δεν είστε προσεκτικοί. Μόλις ειπωθούν οι λέξεις «συμφωνούμε πως διαφωνούμε», αποδεχτείτε το, προχωρήστε και συζητήστε κάτι πιο εμπνευσμένο. Γιατί διαφορετικά, ίσως αναρωτηθείτε αργότερα και οι δύο, πώς ένα ασήμαντο θέμα πήρε τέτοια έκταση και φτάσανε τα πράγματα σ’ αυτό το σημείο. 

Ζυγός

Αν σου ζητηθεί να υποστηρίξεις τον αγαπημένο σου, μην σου πάρει πολύ χρόνο για ν’ απαντήσεις. Επίσης μην το κάνεις βάζοντας όρους. Το τρέχον κλίμα μπορεί να σε κάνει να δεις μια κοινή κατάσταση σαν μονόπλευρη ή να λειτουργήσεις σαν να μην είναι δικό σου το πρόβλημα. Γι’ αυτό βοήθησε όπου μπορείς. Όπου δεν μπορείς, πρόσφερε μερικές πιθανές, μελετημένες λύσεις.

Σκορπιός

Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι τολμηρό στο όνομα της αγάπης, έχεις την κατάλληλη κοσμική υποστήριξη για τις παθιασμένες σου προσπάθειες. Μπορεί να είναι μια συμβουλή από έναν φίλο που σε βοηθάει να κάνεις ένα βήμα, που ίσως δεν έκανες διαφορετικά. Είτε σου θυμίζει πόσο υπέροχη είσαι είτε σου λέει κάτι που αναπτερώνει το ηθικό σου, θα μπορέσεις με την διακριτική του ώθηση να οδηγηθείς σε συναρπαστικές περιοχές! 

τοξότης

Ένα σχέδιο που αφορά την ερωτική σου ζωή θα προχωρήσει με τρόπο που υποδηλώνει ότι οι παθιασμένες σου προσπάθειες αποδίδουν. Όμως ο αγαπημένος σου μπορεί να διπλασιάσει την αποδοτικότητα και να μεταφέρει τη τρέχουσα θέση σου σ’ ένα νέο και χρήσιμο επίπεδο. Ίσως, παραείσαι τολμηρή ή αυθόρμητη και φέρνει τη γείωση που χρειάζεσαι. Υπάρχει όμως τεράστιο εύρος αν δουλέψετε σαν ομάδα. Κι αυτή τη στιγμή, αυτό είναι που έχει σημασία. 

Αιγόκερως

Η επίτευξη της παθιασμένης προόδου, θα σε κάνει ανυπόμονη με αποτέλεσμα να θέλεις να κάνεις άλματα αντί για βήματα. Αν ήσουν για κάποιο διάστημα μόνη σου, η επιθυμία να βιώσεις μια σέξι περιπέτεια θα ενταθεί. Όμως ούτως ή άλλως, ο «φράχτης» στον οποίο έχεις καθίσει θα μπορούσε να γίνει κάτι περισσότερο από άβολος. Υπάρχουν αρκετές ρομαντικές ευκαιρίες αυτό το διάστημα, γι ‘αυτό εκμεταλλεύσου τες! 

Υδροχόος

Γνωρίζοντας τι χρειάζεται για να ζήσεις περισσότερη ανεμελιά στην ερωτική σου ζωή, θα καλύψεις τη μισή διαδρομή για να το πετύχεις. Γι’ αυτό δες το παθιασμένο ποτήρι μισό γεμάτο. Έχεις πολλά να περιμένεις…. και η σχέση σου μπορεί να ισχυροποιηθεί με λίγη περισσότερη ευελιξία και ανοιχτή σκέψη από την πλευρά σου. Όποια και αν είναι η κατάσταση της σχέσης σου, πίστεψε πως κάθε αυθεντική, προσπάθεια, είναι πάντα θετική και απτή!

Ιχθύς

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις συνεργασίες και τις δεσμεύσεις, ένα πνεύμα συνεργασίας διαπερνά τώρα την ερωτική σου ζωή. Εξερεύνησε τι προσφέρεται αν συνδυάσεις τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τους πόρους με τον εραστή σου. Μαζί οι δυο σας, φέρνετε μια αφθονία χαράς, στη σχέση σας. Επιπλέον οι αντιδράσεις σας, θα σας ενθαρρύνουν να το κάνετε αυτό, σε πιο τακτική βάση! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments