Lifestyle

Ελένη Φουρέιρα: Πέταξε τα ρούχα και έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της

Ελένη Φουρέιρα: Πέταξε τα ρούχα και έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της
Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια είναι μία από τις πιο σέξι παρουσίες της showbiz και η εμφανίσεις της κυριολεκτικά αναστατώνουν τους θαυμαστές της.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Η ανάρτησή της γνωστής τραγουδίστριας πριν από λίγες ημέρες με «καυτό» μπικίνι μπροστά από τον καθρέφτη «τρέλανε» τους followers της, ενώ το ίδιο συνέβη και με την τελευταία της φωτογραφία μέσα στην πισίνα.

Ελένη Φουρέιρα: Η νέα της φωτογραφία που αναστάτωσε το Instagram

Στην επίμαχη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια, ποζάρει στο φακό με μαύρο σέξι μπικίνι που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε αίσθηση με τα likes και τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων «έπεσαν» βροχή.

Ελένη Φουρέιρα: Λίγα λόγια για τις πρόσφατες επιτυχίες της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι Αλβανίδα τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια εκπροσώπησε το 2018 την Κύπρο στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 που έλαβε χώρα στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, με το dance έθνικ τραγούδι «Fuego», σε στίχους του Άλεξ Παπακωνσταντίνου. Διαγωνίσθηκε στον πρώτο ημιτελικό στις 8 Μαΐου και κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, όπου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ελένη Φουρέιρα

Λίγο μετά την επιτυχία της στη Eurovision, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με την αμερικανική δισκογραφική εταιρία Sony Music ενώ ξεκίνησε και τις προετοιμασίες για την διεθνή περιοδεία της «Eleni Foureira Summer Tour» με πρώτο σταθμό την Μαδρίτη και άλλους προορισμούς όπως Λονδίνο, Βαρκελώνη, Μάλτα, Τίρανα, Ίμπιζα, Στοκχόλμη, Ρουμανία και Άμστερνταμ.

Στις 28 Ιουνίου 2018 εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards όπου ερμήνευσε το νέο της κομμάτι «Caramela» αλλά και το «Fuego». Επίσης έλαβε το βραβείο «Καλύτερη Pop Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς». Τον Ιούλιο, η Sony Music Entertainment Spain ανακοίνωσε ότι το «Fuego» έγινε χρυσό στην Ισπανία. Την 1η Αυγούστου κυκλοφόρησε το βίντεο-κλιπ του «Caramela», το οποίο έγινε σε συνεργασία με τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Αιγαίο SOS» όπου είναι και το soundtrack. Ελένη Φουρέιρα

Τον Σεπτέμβριο του 2018, συμμετείχε στο ρουμάνικο «Golden Stag Festival», όπου ερμήνευσε επί σκηνής μαζί με την Νικόλ Σέρζινγκερ αλλά και έγινε guest κριτής.

Την πρωτοχρονιά του 2019 εμφανίστηκε στο ισπανικό show «New Year’s Eve Gala» που προβλήθηκε από το κανάλι RTVE. Στις 21 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι «Triumph» μαζί με βίντεο-κλιπ, σε συνεργασία με την ομώνυμη εταιρία εσωρούχων και αφιερωμένο στις γυναίκες του κόσμου. Στις 2 Μαρτίου, εμφανίστηκε στον ισλανδικό τελικό της Eurovision, «Söngvakeppnin 2019». Ελένη Φουρέιρα

Η συνεργασία με τον Snoop Dogg

Στις 5 Απριλίου 2019, κυκλοφόρησε τη διεθνή συνεργασία της με τους Snoop Dogg και Kaan. Εμφανίστηκε στον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019 στο Τελ Αβίβ όπου τραγούδησε για το switch song, κάνοντας συνεργασία με την Βέρκα Σέρντιουτσκα. Στις 17 Μαϊου κυκλοφόρησε μέσω Spotify το πρώτο της διεθνές mini album (EP) «Gypsy Woman», το οποίο περιλαμβάνει πέντε ξενόγλωσσα τραγούδια: Το ομώνυμο «Gypsy Woman (La-Da-Dee)», το «El Ritmo Psicodelico», το «Call Ya», το «Barcelona» και το «Maria». Το άλμπουμ κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα την 1η Ιουνίου 2019.

Στα κυπριακά Super Music Awards 2019, κέρδισε δύο βραβεία: Το «Best Female Modern» και το «Best International Videoclip». Τον Ιούνιο του 2019, εμφανίστηκε στα Mad Video Music Awards, ερμηνεύοντας το «El Ritmo Psicodelico» ενώ κέρδισε και δύο βραβεία: Τα «Best Female Modern» και «Song Of The Year MAD Radio».

Στις 5 Ιουλίου 2019 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Loquita» σε συνεργασία με τον Claydee και στις 3 Σεπτεμβριου κυκλοφόρησε το τραγούδι «Άλλο Level» με τον Lil Barty.

Στις 3 Μαρτίου 2020 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Yayo».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments