Ελλάδα

Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει θέση κλειδί σε κόμμα

Γρηγόρης Πετράκος: Αναλαμβάνει θέση κλειδί σε κόμμα
Γρηγόρης Πετράκος: Ο τραγουδιστής που έχει τραβήξει τα βλέμματα λόγω των θέσεων του σχετικά με τα εμβόλια βρέθηκε στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα.

Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα εντάχθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος, αναλαμβάνοντας θέση κλειδί. Να θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής με ένα σχόλιο- φωτιά έστησε στον τοίχο τον Αρκά χρησιμοποιώντας το γνωστό αφήγημα όσων εναντιώνονται στα εμβόλια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος αναλαμβάνει αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα «Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων» (ΚΕΛΑΝ). Ο Γρηγόρης Πετράκος σύντροφος της Θεοφανίας Παπαθωμά έχει απασχολήσει με τις τοποθετήσεις του για τον κορονοϊό και τα εμβόλια.

Γρηγόρης Πετράκος

Σε θέση κλειδί ο τραγουδιστής

Σύμφωνα με το κόμμα του κ. Τράγκα, ο Γ. Πετράκος ήταν από τους πρώτους Έλληνες που «με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας».

Ο κ. Πετράκος αποδέχτηκε να γίνει αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, καθώς πρόκειται για «έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή».

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

“Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους.”

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments