Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Τα συγχαρητήρια από Λεμπρόν, Μητσοτάκη και Τσίπρα

Αντετοκούνμπο: Τα συγχαρητήρια από Λεμπρόν, Μητσοτάκη και Τσίπρα
Αντετοκούνμπο: Ο Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε το δικό του μήνυμα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του NBA. Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έφτασαν στην κορυφή του NBA, κατακτώντας το πρωτάθλημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει την εμφάνιση της ζωής του, βάζοντας 50 πόντους, κάτι που τον ανέδειξε MVP των τελικών.

Ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς έστειλε το δικό του μήνυμα στον ηγέτη των «Ελαφιών» τόσο για την εκπληκτική εμφάνσιη που πραγματοποίησε όσο και για την κατάκτηση του τίτλου.

«Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο! Το κέρδισες αυτό το γ@@@μένο», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορούσαν να μη δώσουν τα συγχαρητήριά τους στον MVP των τελικών.

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε ζωντανά το Game 6, το οποίο ξεκινούσε στις 4 τα ξημερώματα, και στο τέλος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Greek Frean, τονίζοντας πως οι Έλληνες σε όλο τον πλανήτη γιορτάζουν!

Ο Αλέξης Τσίπρας από την πλευρά του, τόνισε πως αποτελεί τιμή για όλους μας πως Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνες, καθώς από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια κατάφεραν να φτάσουν μέσα από δυσκολίες στην κορυφή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments