Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά τη λήξη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξέσπασε σε κλάματα αμέσως μετά τη λήξη
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς ο Πρωταθλητής NBA με τους Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πρωταθλητής NBA με τους Μπακς και ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών. Ο σπουδαίος αθλητής απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι ακόμα πιο σπουδαίος σαν άνθρωπος. Ο Greak Freak προκάλεσε ρίγος και δάκρυα συγκίνησης, όχι μόνο με την υπερπροσπάθεια του και τις διακρίσεις του, αλλά και με τις δηλώσεις του μετά την απονομή.

Ο Γιάννης ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς μετά τη λήξη του Game 6 που βρήκε τους Μιλγουόκι Μπακς νικητές και πρωταθλητές επί των Φοίνιξ Σανς. Η επιθυμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτήσει το πρωτάθλημα του ΝΒΑ ήταν γνωστή, με τα κίνητρα να είναι πολλά και να τον βαραίνουν.

Από την αφιέρωση που ήθελε να κάνει στον πατέρα του, μέχρι τους ανθρώπους του Μιλγουόκι που ήθελε να δικαιώσει για την επιλογή τους το 2013 στο draft, μέχρι τις απαντήσεις που ήθελε να δώσει σε όποιον επικριτή του είχε απομείνει. Γι’ αυτό με τη λήξη του Game 6 και μετά από μία φοβερή εμφάνιση από τον ίδιο, που «κουβάλησε» την ομάδα του στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα σε μία συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή. Η πρώτη κίνηση του σπουδαίου Έλληνα αθλητή ήταν να αγκαλιάσει τη μητέρα και τη σύντροφό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments