Αθλητισμός

ΑΕΚ: Άκυρο το γκολ του Καρίμ

ΑΕΚ: Άκυρο το γκολ του Καρίμ
ΑΕΚ: Ο βοηθός διαιτητής ακύρωσε το γκολ της ομάδας που της έδινε το προβάδισμα για την πολυπόθητη νίκη.

Και εκεί που η ΑΕΚ βγήκε μπροστά στο σκορ της ακυρώθηκε το γκολ. Ο βοηθός διαιτητής στέρησε στο 42′ το προβάδισμα της ΑΕΚ. Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ φιλοξενείτε στο Μόσταρ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης από τη Βελέζ και ο Άρης στην πρωτεύουσα του Καζακστάν από την Αστάνα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνταλος έκανε σέντρα, ο Καρίμ από κανονική θέση βγήκε στην πορεία της μπάλας, δεν την βρήκε και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα. Μόνο που ο βοηθός σήκωσε οφσάιντ!

ΑΕΚ: Στο Μόσταρ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ξεκινά τις υποχρεώσεις της

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βελέζ εκτός έδρας και θέλει τη νίκη, για να κάνει βήμα πρόκρισης.

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι δίνει η ΑΕΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League στις 21:30. Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Βελέζ εκτός έδρας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί και θα προσπαθήσει να το δείξει και στο χορτάρι. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Λάτσι. Ο τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να στηριχθεί στον περσινό κορμό της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι.

Φαβορί για την εντεκάδα είναι οι Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Λόπες, Σιμάνσκι, Σάχοφ, Γκαρσία, Μάνταλος, Αλμπάνης και Ανσαριφάρντ. Ο σχηματισμός, που αναμένεται να παρατάξει ο Μιλόγεβιτς, είναι το 4-2-3-1.

Στην αποστολή εκτός από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Γκίνης, Βράνιες, Μήτογλου, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Λε Ταλέκ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αραούχο και Τάνκοβιτς.

Δείτε το γκολ που ακυρώθηκε

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments