Αθλητισμός

Conference League: Με Βελέζ η ΑΕΚ, με Αστάνα ο Άρης απόψε

Conference League: Με Βελέζ η ΑΕΚ, με Αστάνα ο Άρης απόψε
Conference League: Στη μάχη ρίχνονται απόψε οι κιτρινόμαυροι. Η ΑΕΚ φιλοξενείτε από τη Βελέζ και ο Άρης στην από την Αστάνα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ο Ολυμπιακός έκανε την αρχή και έδωσε τους πρώτους βαθμούς στην Ελλάδα και φέτος, κερδίζοντας τη Νέφτσι Μπακού με 1-0 στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Σήμερα, 22/7, στη μάχη ρίχνονται οι κιτρινόμαυροι. Η ΑΕΚ φιλοξενείτε στο Μόσταρ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης από τη Βελέζ και ο Άρης στην πρωτεύουσα του Καζακστάν από την Αστάνα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

ΑΕΚ: Στο Μόσταρ της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης ξεκινά τις υποχρεώσεις της

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βελέζ εκτός έδρας και θέλει τη νίκη, για να κάνει βήμα πρόκρισης.

Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι δίνει η ΑΕΚ για τα προκριματικά του Europa Conference League στις 21:30. Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Βελέζ εκτός έδρας και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί και θα προσπαθήσει να το δείξει και στο χορτάρι. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει στους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Λάτσι. Ο τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να στηριχθεί στον περσινό κορμό της ομάδας στο πρώτο παιχνίδι.

Φαβορί για την εντεκάδα είναι οι Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Λόπες, Σιμάνσκι, Σάχοφ, Γκαρσία, Μάνταλος, Αλμπάνης και Ανσαριφάρντ. Ο σχηματισμός, που αναμένεται να παρατάξει ο Μιλόγεβιτς, είναι το 4-2-3-1.

Στην αποστολή εκτός από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Γκίνης, Βράνιες, Μήτογλου, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Λε Ταλέκ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Αραούχο και Τάνκοβιτς.

Άρης: Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν για το πρώτο βήμα

Ο Άρης αντιμετωπίζει την Αστάνα εκτός έδρας για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Έτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ενόψει της νέας σεζόν είναι ο Άρης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αστάνα, στις 16:00 για τα προκριματικά του Europa Conference League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

O Άρης δεν έχει εύκολο έργο κόντρα στην ομάδα του Καζακστάν, αλλά θέλει να πάρει εκτός έδρας ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1.

Φαβορί για τη βασική ενδεκάδα είναι οι Ντένις, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Σάκιτς, Ματίγια, Σάσα, Γκαρσία, Μπερτόλιο, Μπρούνο Γκάμπα και Μαντσίνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κουέστα, Μπρούνο Φελίπε, Χατζηπιρπιρίδης, Γκάνεα, Χαΐροβιτς, Τζέγκο, Φαμπιάνο, Μάνος, Μαρτίνης, Μήτρογλου, Σαλιάρης και Σιαμπάνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments