Lifestyle

Μάρκος Σεφερλής: Θα παίζει 5χ5 και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

Μάρκος Σεφερλής: Θα παίζει 5χ5 και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1
Μάρκος Σεφερλής: Ο γνωστός παρουσιαστής και κωμικός θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 με το...5χ5

Ο Μάρκος Σεφερλής, ο Έλληνας κωμικός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παρουσιαστής ο οποίος έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, το θέατρο, το σινεμά, αλλά κυρίως με την επιθεώρηση, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να παρουσιάζει την εκπομπή «5χ5».

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του trailer της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, με τον γνωστό κωμικό να συνεχίζει δυναμικά στο τιμόνι της παρουσίασης, στο «5χ5». Μάρκος Σεφερλής

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1:

«Παίκτες Χ 5, ερωτήσεις Χ 5, γνώσεις Χ 5, γέλιο Χ 5. Ένας παρουσιαστής που κάνει για 5 και είναι έτοιμος για όλα! Το 5Χ5, το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 με τον Μάρκο Σεφερλή, έρχεται για να αποδείξει ότι πίσω από μια απλή ερώτηση μπορεί να κρύβεται η πιο απίστευτη απάντηση.

Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 15.000 ευρώ!

Δύο ομάδες, από δύο διαφορετικές οικογένειες, καλούνται να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις που δόθηκαν από 100 ανθρώπους. Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους περνάει στον τελικό και διεκδικεί μέχρι και 15.000 ευρώ. Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!».

Δείτε το trailer

Στο trailer, ο γνωστός ηθοποιός αλλάζει περούκες, ρούχα και ρόλους, με τον… πολυμήχανο καλλιτέχνη να καλεί όλες τις οικογένειες να είναι σε ετοιμότητα και να επιστρατεύσουν το χιούμορ και τις γνώσεις τους. «Μαζευτείτε πέντε και ελάτε να παίξετε απέναντι σε μια άλλη οικογένεια».

Πάντως, ο Μάρκος Σεφερλής ως παρουσιαστής ήταν το 1995 με 1996 στο «Taxi» στον ρόλο του ταξιτζή και μετά πέρασαν πολλά χρόνια για να τον δούμε ξανά στη θέση αυτή, τη σεζόν που μας πέρασε, ενώ θα συνεχίσει και φέτος. Ήταν το 2012 στο «Fast Money!» στον ANT1 Κύπρου όταν ανέλαβε το… τιμόνι της παρουσίασης και μετά από δύο χρόνια στο «MEGA Με Μία» στο Mega, ενώ πολλοί θυμούνται και το ότι ήταν παρουσιαστής στο Star στην εκπομπή «Ραντεβού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments