Video

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 23/07

Ελίφ σήμερα: Τι θα γίνει την Παρασκευή 23/07
Ελίφ σήμερα: Ο Κερέμ λέει τα άσχημα νέα στη Χουμεϊρά για την κατάσταση της Παρλά. Η Χουμεϊρά σοκάρεται και δεν μπορεί να το πιστέψει. Σκέφτεται πως ίσως μπορούν να στείλουν την Παρλά στο εξωτερικό για θεραπεία αλλά ο Κερέμ της λέει πως δεν υπάρχει ελπίδα, το χτύπημα στη σπονδυλική της στήλη είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Στην «Ελίφ» στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Κερέμ μοιράζεται την ενοχή του για το ατύχημα της Παρλά με τη Σουρεγιά. Της λέει πως πρέπει να το πει και στην Παρλά και η Σουρεγιά τον αποτρέπει και του λέει πως θα της το πει όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Παρλά ζητάει τον Κερέμ και η Σουρεγιά της λέει πως έχει δουλειά, δεν μπορεί να της πει πως δεν αντέχει να την αντικρύσει γιατί νιώθει τρομερές ενοχές απέναντί της.

Η Μελέκ φτάνει στην έπαυλη και αρχίζει να καθαρίζει τον ξενώνα. Ο Μουσταφά τηλεφωνεί στη Ματσιντέ και της δίνει καλά νέα, βρήκε τη γειτονιά που ζουν οι συγγενείς της Μελέκ.

Η Σουρεγιά ενημερώνει τη Ματσιντέ για την κατάσταση της Παρλά και εκείνη ταράζεται και το μοιράζεται με τη Βιλντάν. Τα νέα για την αναπηρία της Παρλά σοκάρουν και τη Βιλντάν. Η Βιλντάν ετοιμάζει σούπα για την Ελίφ. Η Μελέκ της προτείνει να αναλάβει εκείνη τη σούπα για να κάνει η Βιλντάν τις υπόλοιπες δουλειές της. Της δίνει και τη ζακέτα να τη δώσει στο κοριτσάκι.

Η Μελέκ δεν έχει ιδέα πως φτιάχνει στην πραγματικότητα φαγητό για την κόρη της. Η Μελέκ πηγαίνει τη σούπα στο δωμάτιο της Ελίφ και βρίσκεται μια ανάσα πριν δει την κόρη της, όμως η μικρή είναι στο μπάνιο και η μεγάλη ευκαιρία χάνεται. Η Βιλντάν έρχεται και παίρνει το δίσκο από τα χέρια της Μελέκ και της ζητάει να συνεχίσει τη δουλειά της στον ξενώνα. Η Βιλντάν δίνει τη σούπα στην Ελίφ και της λέει πως την έφτιαξε η Σερσέ (Μελέκ).

Η Ελίφ ανυπομονεί να τη γνωρίσει. Η Ελίφ ψάχνει στο σπίτι τη Σερσέ (Μελέκ) αλλά δεν τη βρίσκει. Ο Μουστάφα αναζητά τον Βεϊσέλ. Η Τουλάι αρρωσταίνει και η Ζουλιντέ της προτείνει να πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνη της λέει πως δεν χρειάζεται, ο Βεϊσέλ θα της φέρει ένα φάρμακο. Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Παρλά όταν κοιμάται και απολογείται, δεν ξέρει πως θα αντέξει το βάρος της ενοχής του…

Ελίφ: Η ιστορία της σειράς

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments