Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η καυτή φωτογραφία της κάτω από το νερό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η καυτή φωτογραφία της κάτω από το νερό
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Για άλλη μία φορά, η καλλονή αποφάσισε να τρελάνει τον αντρικό πληθυσμό! Δείτε τη νέα φωτογραφία της κάτω από το νερό!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε για άλλη μία φορά το θερμόμετρο στα ύψη με το νέο της «υποβρύχιο» post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πάντοτε πανέμορφη δημοσιογράφος αγαπά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Αυτή την φορά, επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram μια υποβρύχια λήψη στην οποία αναστατώνει με ευκολία τον ανδρικό, και όχι μόνο, πληθυσμό με την καλλίγραμμη σιλουέτα και το λευκό της μπικίνι!

Δείτε την υπέροχη φωτογραφία της κάτω από το νερό:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Λίγα λόγια για την ίδια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Εκτός από την κολύμβηση και το στίχο με τα οποία έχει ασχοληθεί, της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως αυτός ο χορός είναι τρόπος ζωής και την αφήνει να εκφραστεί ελεύθερα. Η δημοσιογράφος αγαπάει τα ταξίδια, τη μαγειρική και είναι σπιτόγατος.

Η Ευρυδίκη έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media. Ο λόγος που είχε βρεθεί στο Survivor είναι επειδή είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων και το θεώρησε ως μια τρελή εμπειρία και που ήθελε να δοκιμάσει τα όρια της. Ευρυδίκη Βαλαβάνη

  • Ξεκίνησε το 2005 ως ραδιοφωνική παραγωγός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
  • Έχει την «Rad Polewear» που είναι εταιρία με αθλητικά ρούχα.
  • Τα ρούχα τα σχεδιάζει η ίδια και έμπνευσή της γι’ αυτό είναι το pole dance.
  • Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor 1 του ΣΚΑΪ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments