Θέσεις Εργασίας

ΕΛΣΤΑΤ: Νέες προσλήψεις σε 94 δήμους και φορείς

ΕΛΣΤΑΤ: Νέες προσλήψεις σε 94 δήμους και φορείς
ΕΛΣΤΑΤ: Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε την πρόσληψη λόγω μη διαθεσιμότητας Τομεαρχών (μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μη υποβολής επαρκούς αριθμού αιτήσεων) σε ορισμένους δήμους της χώρας.

Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε την πρόσληψη λόγω μη διαθεσιμότητας Τομεαρχών (μη εκδήλωσης ενδιαφέροντος και μη υποβολής επαρκούς αριθμού αιτήσεων) σε ορισμένους δήμους της χώρας.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια της αρχικής Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Ένταξη στο Μητρώο Τομεαρχών των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών θα προβεί, όπως προβλέπεται στην πρόσκληση, σε επανενεργοποίηση της σχετικής διαδικασίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής για τους συγκεκριμένους Δήμους.

Ποιους δήμους αφορά

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την 1 Αυγούστου 2021. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνον φυσικά πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι:

  • τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.
  • Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι ιδιώτες, υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments