Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [27/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [27/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου.

Κριός

Τις συγκινήσεις και τον ενθουσιασμό που φαίνεται να απολαμβάνουν οι άλλοι μπορείς να τα απολαύσεις κι εσύ. Προσπάθησε να πειραματιστείς και ρίσκαρε λιγάκι για να δεις τι μπορεί συμβεί. Είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερη αν λειτουργείς με αυτοπεποίθηση, δημιουργείται αυτόματα μια παθιασμένη ορμή που λειτουργεί προς όφελός σου τώρα. Οι σέξι ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα. Άνοιξέ τη και άφησέ τες να μπουν μέσα!

Ταύρος

Ξέρεις τι περιλαμβάνει η δημιουργία μιας άνετης και ασφαλούς ερωτικής σχέσης. Επομένως μπορείς να εστιάσεις στα σταθερά θεμέλια που απαιτούνται σε μια μελλοντική σχέση, αν είσαι ελεύθερη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η μελλοντική σου σταθερότητα θα γίνει η άμεση προτεραιότητά σου. Για να είναι σταθερή η ερωτική σου ζωή, χρειάζεται να δώσεις τα πάντα γι’ αυτήν. Αυτό είναι το είδος της αγάπης που μπορείς να έχεις τώρα.

Δίδυμος

Τα λόγια θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τις πράξεις που θα βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση της σχέσης σου τώρα. Υπάρχει όμως μια γραμμή ανάμεσα στο να είσαι αυταρχική και στο να είσαι σίγουρη – και το τελευταίο είναι πολύ πιο ελκυστικό. Αν μια συνομιλία ή ανταλλαγή που αφορά την ερωτική σας ζωή έχει καθυστερήσει πρόσφατα, τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να την υποκινήσεις. Μόνο φρόντισε να ακούς τον αγαπημένο σου και παράλληλα να λες τις απόψεις σου.

Καρκίνος

Η διασκέδαση και η ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο δεσμό σου, θα βοηθήσει για να αντιμετωπίσεις και να λύσεις με τον αγαπημένο σου τυχόν μελλοντικά προβλήματα. Η ανάλαφρη διάθεση μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνουν αντιληπτά τα εμπόδια της σχέσης σου, από μια πιο ρεαλιστική και εύχρηστη προοπτική. Αν είσαι ελεύθερη η αισιόδοξη ατμόσφαιρα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου για να ακολουθήσεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Παρέμεινε θετική, κάνε την κίνησή σου… και δες τι συμβαίνει!

Λέων

Η Σελήνη φέρνει μια νέα έκρηξη πάθους και αυτοπεποίθησης στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και ίντριγκας που εκπέμπει είναι σίγουρο ότι θα προσελκύσει την προσοχή ενός επίδοξου εραστή. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα μπορούσες να είσαι διαισθητικά ένα βήμα μπροστά από τον αγαπημένο σου. Μερικές φορές, δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για έναν εραστή από το να γνωρίζεις τι χρειάζεται πριν το συνειδητοποιήσει ο ίδιος. Δες πώς λειτουργεί για σένα αυτό τώρα.

Παρθένος

Η ευαίσθητη και διαισθητική Σελήνη που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις μπορεί να σε βοηθήσει να αφαιρέσεις ένα συναισθηματικό φράγμα και να επιτρέψεις την ενίσχυση του έρωτα στο δεσμό σου. Ωστόσο, απαιτείται και από τους δύο προσπάθεια… ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας. Γι’ αυτό αποκλείστε τον κόσμο, δίνοντας ο ένας στον άλλον την αδιαίρετη προσοχή σας…. και παρακολουθήστε τον έρωτα να ανθίζει! 

Ζυγός

Αν η ερωτική σου ζωή έχει ρουτινιάσει ή είναι μονότονη, σπάσε τα κουραστικά μοτίβα εκφράζοντας ανοιχτά και αυθόρμητα ό, τι νιώθεις. Η Σελήνη βοηθά στην αποφυγή παραδοσιακών μοτίβων… και βοηθάει στην άνθιση του δεσμού σου με την εφαρμογή αρκετής φαντασίας. Μην υπερεκτιμάς ποια συναισθήματα πρέπει να απελευθερωθούν. Κάνε ό, τι ήθελες να κάνεις πάντα, για να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή…. και συνέχισε να λειτουργείς έτσι από δω και πέρα!

Σκορπιός

Το μυαλό και οι καρδιές σας μπορούν να συνδεθούν συζητώντας τώρα τα μελλοντικά σας σχέδια. Η κοινή χρήση των φιλοδοξιών και των ονείρων σας βοηθά στην ενίσχυση του δεσμού σας… ανεξάρτητα από την κατάστασή του. Τα φιλόδοξα οράματα που μοιράζεσαι και η πίστη που τα υποστηρίζει, θα κάνουν τον εραστή σου να λιώσει από έρωτα. Κι αυτό γιατί αναμφίβολα εννοείς κάθε λέξη που λες.

Τοξότης

Αυτή είναι η ώρα να εστιάσεις σε ό, τι είναι ασυνήθιστο, διαφορετικό ή οικείο. Μπορεί να εκπλαγείς επίσης, όπως και ο εραστής σου… με όσα επινοείς. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η εξερεύνηση θεμάτων που απέχουν κατά πολύ από τα συνηθισμένα, προσθέτει νέα ζωή στο δεσμό σου. Τολμώντας να είσαι διαφορετική, δημιουργείς αναμνήσεις που πιθανότατα θα λατρέψετε και οι δύο, για πολύ καιρό ακόμη.

Αιγόκερως

Είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερη, ο αγαπημένος σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει θα λατρέψει τη στοργική υποστήριξη που προσφέρεις. Ανέδειξε τη στοργική σου πλευρά, επειδή η συμπόνια και η κατανόησή σου, θα υποστηρίζουν ό, τι συμβαίνει. Στοργική, ευγενική και γεμάτη κατανόηση. Τι άλλο να επιθυμήσει ένας εραστής; Δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει κάτι περισσότερο!

Υδροχόος

Για να έρθεις πιο κοντά με τον άνθρωπο που αγαπάς, χρειάζεται ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές. Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου τι είναι αυτό που εκτιμάς περισσότερο σε μια σχέση… είναι το πρώτο βήμα για την δημιουργία ενός σταθερού δεσμού. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε προσπάθησε να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρή στο όνομα της αγάπης και θα δεις για πότε θα δημιουργηθεί μια καυτή και αισθησιακή ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, που θα σε κάνει να κοκκινίσεις!

Ιχθύς

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει το πάθος και την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερη, το μυστήριο που εκπέμπεις θα προσελκύσει την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, θα προλαβαίνεις από διαίσθηση, όσα επιθυμεί ο εραστής σου πριν καν τα ζητήσει. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο ερωτικό απ’ αυτό!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments