Θέσεις Εργασίας

Τράπεζα Ελλάδος προσλήψεις 2021: Ανακοινώθηκαν από την ΕΛΑΣ αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις

Τράπεζα Ελλάδος προσλήψεις 2021: Ανακοινώθηκαν από την ΕΛΑΣ αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις
Τράπεζα Ελλάδος προσλήψεις 2021: Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία τα αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ανακοινώθηκαν σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία τα αποτελέσματα για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος. Αφορά πρόσληψη ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ποιοι πίνακες αναρτήθηκαν

Αναρτώνται οι κυρωμένοι από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναμορφωμένοι πίνακες των υποψηφίων για την πρόσληψη ιδιωτών για τις ανάγκες ασφάλειας ή φρούρησης εγκαταστάσεων ή χώρων, καθώς και για τη συνοδεία χρηματαποστολών της Τράπεζας της Ελλάδος, ως εξής:

Τι πρέπει να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι

Στη συνέχεια της σχετικής προκήρυξης, θα κληθεί αριθμός υποψηφίων κατά κατηγορία και περιοχή προτίμησης, με σειρά επιτυχίας, ο οποίος θα είναι ίσος με τον αριθμό των προσλαμβανομένων (επιτυχόντες/ούσες), προσαυξημένο κατά ποσοστό τριάντα τοις εκατό (30%) (επιλαχόντες/ούσες), προκειμένου να εξετασθούν στα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά τους προσόντα από τις αντίστοιχες Επιτροπές δεσμευτικά εντός του χρόνου λειτουργίας τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments