Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [29/07/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [29/07/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Κριός

Ίσως χρειαστεί να περιορίσεις λιγάκι τα οικονομικά σου αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη και θέλεις να αγοράσεις κάτι για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει φρόντισε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Βεβαιωθείτε όμως πως θα ακολουθήσετε τις δεσμεύσεις σας πάνω στο οικονομικό με τον εραστή σου.

Ταύρος

Θα μπεις στον πειρασμό να ταρακουνήσεις λιγάκι τα πράγματα και να ωθήσεις τα όρια σε ό, τι παραδοσιακό επικρατεί στα ερωτικά σου. Τώρα επιθυμείς να ζήσεις κάτι ασυνήθιστο, παράξενο ή τρελό για να ικανοποιήσεις την ρομαντική σου περιέργεια. Μπορεί επίσης να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, ώστε να αντικατοπτρίζει όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι ή όσα επιθυμείς να σου προσφέρει ο αγαπημένος σου. 

Δίδυμος

Μια άγνωστη ρομαντική περιοχή θα σε προκαλέσει, αλλά μπορεί να την εξετάσεις διεξοδικά για να δεις αν θα ακολουθήσεις το κάλεσμα. Γνωρίζεις πολύ καλά, πως θα ταρακουνήσεις τα πράγματα αν κάνεις όσα δεν έκανες μέχρι τώρα στην ερωτική σου ζωή. Όμως αντί να σκέφτεσαι ό, τι μπορεί να στραβώσει, εστίασε σε ό, τι είναι αναμφισβήτητα συναρπαστικό!

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, πάψε να υποψιάζεσαι το παραμικρό στα ερωτικά σου. Ο μελλοντικός εραστής σου σε κοιτάζει ξεκάθαρα στο πρόσωπο με αγάπη.. αλλά αν δεν έχεις διάθεση να δημιουργήσεις δεσμό μαζί του, τότε δεν θα συμβεί. Αν είσαι σε σχέση, άνοιξε το μυαλό σου για να δεις τι θετικό θέλεις να απορρίψεις από αυτά που προτείνει το ταίρι σου… και αφορούν την εξέλιξη του δεσμού σας.

Λέων

Μπορεί να δημιουργηθεί ολόκληρος «σεισμός» στα ερωτικά σου, εξαιτίας της νέας εποχής που ξεκινά. Πριν όμως κάνεις ένα σωστό καινούργιο ξεκίνημα, είναι σημαντικό να αδράξεις την ευκαιρία για να αναγνωρίσεις και να αγκαλιάσεις τις αλλαγές που επηρεάζουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μπορείς να απομακρυνθείς από τη ζώνη άνεσης του δεσμού σου, αλλά πιθανόν θα σου πάρει χρόνο να εκτιμήσεις την τελευταία σελίδα του. 

Παρθένος

Με τον Άρη που ενισχύει τη λίμπιντο στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, η ερωτική σου ζωή πρόκειται να λάβει μια τεράστια, παθιασμένη ώθηση. Πανίσχυρα πράγματα συμβαίνουν εξαιτίας του Άρη που θα σε ωθήσει να περπατήσεις περιοχές που δεν είχες επισκεφτεί ποτέ – ρομαντικά κι ερωτικά. Όμως από τώρα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, μπορεί να χρειαστεί να επαναφέρεις την ένταση, την ανταγωνιστικότητα ή την δυναμική σου.

Ζυγός

Όσο καλοπροαίρετη κι αν είσαι με τον αγαπημένο σου για ένα συγκεκριμένο θέμα, δεν παύει να σε εκνευρίζει το γεγονός πως εναντιώνεται στις απόψεις σου. Μπορεί ν’ αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να έχει κολλήσει με τόσο πείσμα κι ένταση σε πεποιθήσεις…. που φαίνεται πως δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα. Αν όμως αυτή η αντιπαράθεση αντιμετωπιστεί σωστά, τότε θα είστε το λαμπρό παράδειγμα… πως τα αντίθετα έλκονται! 

Σκορπιός

Κάνοντας ό, τι μπορείς για να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, σημαίνει ότι τσεκάρεις ό, τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου. Όμως το σύμπαν θέλει να κατανοήσεις, πότε πρέπει να σταματάς. Η έντονη εστίαση στις ανάγκες του εραστή σου είναι υπέροχη. Αν όμως οι ανάγκες σου παραβλεφθούν ή αγνοηθούν κατά τη διαδικασία, αυτό είναι ανθυγιεινό και άδικο.

Τοξότης

Αν οι ρομαντικές σου επιθυμίες ή η σχέση σου έχουν παραγκωνιστεί τελευταία τώρα είναι ώρα για να τις κάνεις προτεραιότητα. Έχεις βιώσει τις αλλαγές που προέκυψαν στην ερωτική σου ζωή που σήμαινε μία επανεκτίμηση όσων ήθελες στο όνομα της αγάπης. Τώρα θα ωφεληθείς περισσότερο αν εστιάσεις προσεκτικά, στις δικές σου ανάγκες! 

Αιγόκερως

Θα έχεις τους λόγους σου που κοιτάς τα θετικά της ερωτικής ζωής που βίωνες και τα συγκρίνεις με τα όχι και τόσο θετικά της ερωτικής ζωής που βιώνεις. Ο σκοπός τους όμως είναι να μπορέσεις να αποδεχτείς ό, τι έχεις μάθει και να το εφαρμόσεις… τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Ωστόσο, αν προσπαθείς να αναδημιουργήσεις «το καλό» του παρελθόντος ίσως αγνοείς, ένα κρίσιμο μάθημα που απαιτεί προσοχή.

Υδροχόος

Αν μπορείς να μελετήσεις το παθιασμένο ερωτικό σου παρελθόν, θα μπορούσες να βρεις ένα χρήσιμο ψήγμα γνώσης, για να το αξιοποιήσεις στην τωρινή σου σχέση. Κι αυτό μπορείς να το κάνεις, επειδή κάτι που δεν είχε νόημα στο παρελθόν, μπορεί να αξιοποιηθεί στο παρόν. Το να αγκαλιάσεις ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον σημαίνει να απελευθερώσεις τον εαυτό σου από ένα συναισθηματικό βάρος που κινδυνεύεις να του δώσεις, πάρα πολύ προσοχή.

Ιχθύς

Ό εραστής σου μπορεί να σε μπερδέψει με ένα σχόλιο που προοριζόταν να είναι αστείο… όμως τελικά, θα αγγίξει ένα ευαίσθητο νεύρο μέσα σου. Φυσικά, το πώς αντιδράσεις σ’ αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Αν όμως ο εραστής σου πέρασε πραγματικά μια γραμμή που δεν θα ήθελες να ξαναπεράσει ποτέ στο μέλλον, τότε πρέπει να του εξηγήσεις το λόγο… εδώ και τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments