Ελλάδα

Alpha: Η μεγάλη επιστροφή γνωστής ηθοποιού

Alpha: Η μεγάλη επιστροφή γνωστής ηθοποιού
Alpha: Δύο χρόνια μετά την αποχώρηση της από το κανάλι, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου πρόκειται να επανέλθει την νέα σεζόν.

Δύο χρόνια μετά την αποχώρηση της από τον Alpha, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο κανάλι. Η διάσημη ηθοποιός, ωστόσο, επιστρέφει ξανά στο δυναμικό του καναλιού πρωταγωνιστώντας στη νέα κωμική σειρά του σταθμού με τίτλο “Άσε μας ρε μαμά”.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Alpha, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου σε αυτή τη σειρά υποδύεται τη μαμά του Κώστα Φραγκολιά, δηλαδή μια μητέρα που από τότε που χήρεψε μένει με τον γιο της στη Φιλοθέη.

Η νέα σειρά “Άσε μας ρε μαμά”

«Άσε μας ρε μαμά» είναι ο τίτλος της νέας, οικογενειακής κωμικής σειράς του Alpha που έρχεται τον Σεπτέμβριο για να γεμίσει γέλια τα βράδια μας. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει κι ένα λαμπερό cast από πολύ αγαπημένους ηθοποιούς πρωταγωνιστεί και μεταφέρει τις περιπέτειες μιας… διευρυμένης οικογένειας στην οθόνη μας.

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δούμε και 2 πρόσωπα-έκπληξη: Τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που υποδύεται τη μαμά του Κώστα Φραγκολιά -μια μητέρα που από τότε που χήρεψε μένει με τον γιο της στη Φιλοθέη. Από τον Σεπτέμβριο, λοιπόν, οι εκπλήξεις, το γέλιο και οι οικογενειακές στιγμές έρχονται να συμπληρώσουν τα βράδια μας και να μας θυμίσουν όλα όσα είναι τελικά η οικογένεια!

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου.  Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Από το 1986 έως το 1988 δίδαξε την υποκριτική τέχνη στην Δραματική Σχολή Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη και από το 1997 έως σήμερα διδάσκει υποκριτική στην Δραματική Σχολή Ίασμος.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές πολλές από τις οποίες υπήρξαν επιτυχίες. Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων, στο Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο, το Safe Sex και Το κλάμα βγήκε απ’ τον παράδεισο, ενώ στο θέατρο μετρά πάνω από πενήντα παραστάσεις.

Υπήρξε παντρεμένη με τον συμμαθητή της στη Δραματική Σχολή και συνάδελφό της Δάνη Κατρανίδη. Αργότερα παντρεύτηκε τον επίσης ηθοποιό Ρήγα Αξελό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments