Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [31/07/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [31/07/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει αναστάτωση στον συναισθηματικό τομέα όλων των ζωδίων.

Κριός 

Σήμερα έχετε την τάση να δίνετε πολλές υποσχέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να κρατάτε αυτές τις υποσχέσεις, ειδικά αν είναι τόσο θελκτικές όσο οι δικές σας. Ιδιαίτερα μια υπόσχεση που θα δώσετε σε έναν/μία ρομαντικό/ή σύντροφο θα πρέπει να εκφραστεί με όρους που μπορείτε να τηρήσετε. Διαφορετικά μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.

Ταύρος

Υπάρχουν στιγμές που ακόμη και εσείς που είστε τόσο πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι ξεπερνάτε τα όρια σας. Σήμερα μπορεί να πάτε στο άλλο άκρο για κάποιον/α. Η φαντασία σας οργιάζει και πριν το καταλάβετε έχετε μεταφερθεί στο μέλλον και ζείτε τη σχέση σας με αυτό το άτομο. Ωραίες οι φαντασιώσεις, αλλά μέσα σε ένα λογικό πλαίσιο. Η υπερβολή μπορεί να φέρει απογοήτευση.

Δίδυμος

Συμβαίνουν τόσα πολλά καινούρια και διαφορετικά πράγματα, που μπορεί να παρασυρθείτε. Νέες συναντήσεις και καινούργια πρόσωπα υπόσχονται πολλά και προμηνύουν καλύτερες στιγμές στο μέλλον. Το πιθανότερο είναι ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλετε αλλά καλό θα ήταν να μην έχετε πολλές προσδοκίες. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι αυτές οι νέες γνωριμίες να αποδειχθούν σταθερές.

Καρκίνος

Έχετε την τάση να φτιάχνετε σενάρια για κάθε άνθρωπο που γνωρίζετε. Σήμερα ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, καθώς μπορεί να ερμηνεύσετε εντελώς λάθος τα σημάδια που θα σας στείλει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα θεωρήσετε ότι σας φλερτάρει και ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο μεταξύ σας. Δεν έγινε και κάτι αλλά καλό θα είναι να προσέχετε.

Λέων

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ότι κάποιο άτομο κρύβει ρομαντικά συναισθήματα για εσάς. Το πρόβλημα είναι ότι θα παρασυρθείτε από τις ενθουσιώδεις κινήσεις και τα λόγια του. Μπορεί να σας υπόσχεται τα άστρα και τον ουρανό αλλά μέχρι να τα πάρετε μην βιαστείτε να κάνετε τίποτα. Καλό θα είναι να περιμένετε λίγο, μέχρι να δείτε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μεταξύ σας.

Παρθένος

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα. Δεν μπορείτε, όμως, ποτέ να είστε σίγουροι για το πόσο έχει αλλάξει ένα μήνυμα στο πέρασμά του από άτομο σε άτομο. Κάτι που θα ακούσετε σήμερα για κάποιο άτομο για το οποίο τρέφετε ρομαντικά συναισθήματα μπορεί να σας φανεί κάπως υπερβολικό. Φροντίστε να ελέγξετε την πληροφορία από πρώτο χέρι, πριν κάνετε κάποια βιαστική κίνηση.

Ζυγός

Δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πείτε κάτι σε κάποιον/α. Αν δεν θέλει να το ακούσει, δεν μπορείτε να του/της το περάσετε με το ζόρι. Πόσες φορές έχετε ήδη πει πώς νιώθετε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο αλλά εξακολουθεί να υποτιμά τα συναισθήματά σας; Σήμερα ίσως χρειαστεί να καταφύγετε σε ορισμένες εξαιρετικά ευφάνταστες μεθόδους, προκειμένου να μην του/της αφήσετε καμία αμφιβολία για τις προθέσεις σας.

Σκορπιός

Μερικές φορές μπορεί να βλέπετε ήρεμα τα νερά ενώ από κάτω υπάρχουν ρεύματα και παραμονεύει η τρικυμία. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τη σχέση σας σήμερα. Εκεί που νομίζετε ότι βάζετε το πόδι σας στα ρηχά ανακαλύπτετε ότι στο επόμενο βήμα έχετε βουλιάξει. Μήπως να ρίχνατε μια πέτρα πρώτα, για να δοκιμάσετε τα νερά;

Τοξότης

Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον κοινωνικό σας κύκλο και μπορεί να βρεθείτε με δεκάδες προτάσεις για κάθε είδους ραντεβού και εξόδους. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην το παρακάνετε. Μην κανονίζετε δίπλα ραντεβού. Δεν θέλετε να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Για αυτό, προσέξτε τις υπερβολές. Από την άλλη βέβαια δεν είναι κακό να κρατάτε τις επιλογές σας ανοιχτές.

Αιγόκερως

Υπάρχουν στιγμές που ακόμη και εσείς κουράζεστε. Θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα τη φορά σε σχέση με μία συγκεκριμένη ερωτική επαφή. Αυτό το άτομο μπορεί να προσπαθεί να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις. Σας ωθεί να κάνετε κάτι για το οποίο δεν είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι. Μην πηγαίνετε πιο γρήγορα από όσο μπορείτε να αντέξετε συναισθηματικά.

Υδροχόος

Παιχνίδια δεν παίζουν μόνο τα παιδιά αλλά και οι ερωτευμένοι ενήλικες. Μερικές φορές περιέχουν κανόνες, τους οποίους όλοι θα πρέπει να τηρήσουν αν θέλουν να κυλήσει το παιχνίδι ομαλά. Κάποιες φορές βέβαια δεν υπάρχουν κανόνες. Το παιχνίδι που παίζετε σήμερα έχει κανόνες, αν και δεν είναι προφανείς. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά απροσδιόριστοι. Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε προσεκτικά κάθε σας κίνηση.

Ιχθύς

Έχετε την τάση να κρατάτε τη συναισθηματική σας κατάσταση υπό έλεγχο. Δεν συνηθίζετε να κάνετε υπερβολικές διακηρύξεις αγάπης ή να εκτίθεστε. Οπότε δεν θα σας ενοχλήσει ιδιαίτερα, όταν σας πουν σήμερα ότι δεν είστε αρκετά παθιασμένοι. Υπάρχει αρκετό πάθος στην ατμόσφαιρα για όλους, απλά εσείς έχετε αποφασίσει να κρατήσετε το δικό σας κρυφό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments