Θέσεις Εργασίας

Δήμος Πετρούπολης: Νέες θέσεις εργασίας – Ποιες ειδικότητες ζητούνται

Δήμος Πετρούπολης: Νέες θέσεις εργασίας – Ποιες ειδικότητες ζητούνται
Δήμος Πετρούπολης: Νέο προσωπικό προσλαμβάνει ο δήμος Πετρούπολης με δωδεκάμηνες συμβάσεις.

Νέο προσωπικό προσλαμβάνει ο δήμος Πετρούπολης με δωδεκάμηνες συμβάσεις. Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά 5 ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Πετρούπολης, που εδρεύει στην Πετρούπολη της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Συμβάσεις μίσθωσης έργου για υπηρεσίες αθλητισμού από έσοδα προερχόμενα από αντίτιμο» συνολικής διάρκειας έως 12 μήνες.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία)
  • ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ( Ειδικότητα Πετοσφαίριση)
  • ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Ειδικότητα Ναυαγοσώστης )
  • ΠΕ Καθηγητής Φυσικής Αγωγής (Ειδικότητα Κολύμβηση)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως 9 Αυγούστου 2021.

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων Μίσθωσης Έργου (ΣΜΕ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου Ι του ανωτέρω Παραρτήματος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πετρούπολης, Κ. Βάρναλη 76-78, Πετρούπολη Αττικής ΤΚ 13231, απευθύνοντας την στη Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών–Τμ. Ανθρώπινου Δυναμικού.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments