Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [05/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [05/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου.

Κριός

Αν αποσυμπιέσεις κάποιους τομείς εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας, να έχεις υπόψη, πως μια παρόμοια προσπάθεια θα ωφελήσει και την ερωτική σου ζωή. Η αφαίρεση του περιττού μπορεί να κυμαίνεται από παρατεταμένες οδυνηρές αναμνήσεις μέχρι αντικείμενα που συνδέονται με το ρομαντικό παρελθόν ή τη σχέση σου. Όμως η προνοητικότητα και η σταθερότητα που δημιουργείς σε άλλους τομείς της ζωής σου, μπορούν να εφαρμοστούν το ίδιο καλά και στα ερωτικά σου.

Ταύρος

Όταν εκφράζεις σκέψεις ή συναισθήματα, δεν έχει σημασία τι λες… αλλά πώς το λες! Το ότι θέλεις να κάνεις κάποιες αποκαλύψεις στο ταίρι σου, είναι καλή κίνηση αν σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση, όμως μπορεί αυτός που αγαπάς να μην μπορεί να αντιμετωπίσει μια λεκτική χιονοστιβάδα. Γι’ αυτό μια ήρεμη κι ευαίσθητη προσέγγιση δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χρειάζεται, για να σχηματιστεί ή να ανθίσει… ο έρωτας!

Δίδυμος

Η διαίσθησή σου είναι σίγουρο πως θα εντοπίσει ένα κύμα αλλαγών που διαπερνά τον κόσμο σου. Η επανεξέταση εργασιακών ή οικογενειακών υποθέσεων, μπορεί να είναι απαραίτητη… όμως χρειάζεται να κάνεις κάποια ενημέρωση και στα ερωτικά σου. Ξεκίνησε κάνοντας διακριτικές αλλαγές, που θα μπορούσαν να έχουν βαθύτερη επίδραση σε ό, τι έχει καταντήσει μονότονο, βαρετό ή ξεπερασμένο.

Καρκίνος

Μια δυνητικά κομβική συζήτηση με τον εραστή σου… έχει ήδη αργήσει να γίνει. Έχεις όμως την ευκαιρία να φέρεις δομή σε ό,τι σκοπεύεις να πεις ή να συζητήσεις με το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε στο μυαλό σου το θέμα που σε απασχολεί και πες τις απόψεις σου. Πιθανώς να είσαι πιο προετοιμασμένη απ’ αυτόν, αλλά προσπάθησε να διασφαλίσεις, πως αυτή η συνομιλία δεν θα είναι μονόπλευρη.

Λέων

Η φιλοδοξία σου αποκτά μια τεράστια ώθηση, διασφαλίζοντας ότι θα επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή, περισσότερο από οπουδήποτε αλλού. Υπάρχει μια ισχυρή βάση ρεαλισμού και πρακτικότητας σε ό, τι προσφέρεις. Έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι το μέλλον της ερωτικής σου ζωής μπορεί να είναι όπως το οραματίζεσαι. Πίστεψε ότι κάθε τολμηρό βήμα που θα γίνει τώρα, θα μπορούσε πραγματικά να θέσει την ερωτική σου ζωή, σε μια πολύ συναρπαστική τροχιά.

Παρθένος

Η επικοινωνία στηρίζεται στην βαθιά αυθεντικότητα τώρα. Είτε υποστηρίζεις τις ανάγκες σου είτε θέλεις να εξερευνήσεις μια νέα παθιασμένη περιοχή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, είναι απίθανο να υπάρχει κάτι παράξενο σε αυτά που λες ή μεταφέρεις. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, εξερεύνησε τις επιλογές που είναι διαθέσιμες, για να κάνεις τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Ζυγός

Η προσπάθεια που καταβάλλεις σε τομείς εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας θα επηρεάσει θετικά τα ερωτικά σου. Η φιλοδοξία και η ανάληψη πρωτοβουλιών μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους της σχέσης σου. Γι’ αυτό να είσαι πρόθυμη να συμπεριφερθείς πιο αυθόρμητα και οικεία. Όσον αφορά το «τόλμα να είσαι διαφορετική», εμπιστεύσου ότι το σύμπαν σε υποστηρίζει.

Σκορπιός

Αν πιστεύεις πως έχεις κάνει αρκετές σκέψεις σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, τότε άρπαξε την ευκαιρία να κάνεις μερικές από τις αποκαλύψεις σου τώρα. Να είσαι βέβαιη πως κάθε επιφοίτηση που σε ενέπνευσε, θα κάνει το ίδιο με τον εραστή σου. Το να μοιράζεσαι τα παθιασμένα όνειρά σου μ’ αυτόν που αγαπάς, θα είναι το πρώτο βήμα για να γίνουν μερικά από αυτά αληθινά. Είναι υπέροχο!

Τοξότης

Κανονικά, η απελευθέρωση παθιασμένων σκέψεων ή συναισθημάτων γίνεται καλύτερη όταν υπάρχει λίγη αυτοσυγκράτηση. Ωστόσο, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που η υπερβολή στην έκφραση των ερωτικών σου, θα φανεί πιο χρήσιμη. Μια απαγορευμένη προσέγγιση στην αντιμετώπιση και την απελευθέρωση του εσωτερικού σου κόσμου, θα σε βοηθήσει να φέρεις ένα κρυμμένο μέρος του εαυτού σου, στην επιφάνεια. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως έχεις λιγότερες τύψεις από ό, τι πίστευες!

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, θα υπάρχει κάτι παρηγορητικό στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους, ειδικά με το ταίρι σου. Μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και προστασίας βοηθά τον αυθεντικό εαυτό σου να λάμψει και να είναι λιγότερο ανασταλτικός. Είναι επίσης πιθανό πως το ταίρι σου, θα σε διευκολύνει σ’ αυτό που ίσως περίμενες πως θα είναι ένα άβολο κοινωνικό περιβάλλον, επίσης.

Υδροχόος

Μπορεί να αναρωτιέσαι από πού προέρχεται ο ενθουσιασμός ή η αποφασιστικότητα για να προσεγγίσεις έναν ρομαντικό στόχο! Όμως φρόντισε να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ενισχυμένη ενέργειά σου! Αυτή τη στιγμή, μπορείς όχι μόνο να κάνεις όνειρα, αλλά να δεις με ρεαλισμό τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να τα πετύχεις. Αν περίμενες να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι, πίστεψε πως έφτασε… και είναι τώρα! 

Ιχθύς

Οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους θα είναι βαθύτερες και σίγουρα θα υπάρχει κάτι παρηγορητικό στον τρόπο που ταιριάζεις μαζί τους αυτήν τη στιγμή. Θα είσαι το είδος της παρέας που χρειάζονται και μπορούν να απολαύσουν οι άλλοι – και αυτό περιλαμβάνει τον εραστή σου. Μεταφέρεις ένα υπέροχο μείγμα φαντασίας και γείωσης που θα κάνει ενδιαφέρουσα… κάθε συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερη, ο αυθεντικός σου εαυτός θα εξιτάρει το ενδιαφέρον ενός ξεχωριστού ατόμου! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments