Ελλάδα

Πέθανε ο Βασίλης Μπουζιώτης

Πέθανε ο Βασίλης Μπουζιώτης
Βασίλης Μπουζιώτης: «Έφυγε» ο γνωστός δημοσιογράφος.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης. Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί. Δυστυχώς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να βελτιώνεται, έχασε τη μάχη, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Ο δημοσιογραφικός κόσμος πρόσφατα θρήνησε και την απώλεια της Σοφίας Αδαμίδου και του Χρήστου Παυλίδη.

Βασίλης Μπουζιώτης: Τι είχε γράψει στο Facebook για την περιπέτεια υγείας του

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τη φίλη και συνάδελφό του, Γωγώ Αυγερινοπούλου, η οποία τον αποχαιρέτησε μέσα από ένα story στο Instagram.

Βασίλης Μπουζιώτης

Ο Βασίλης Μπουζιώτης υπηρέτησε τον χώρο της δημοσιογραφίας για περισσότερα από 30 χρόνια, με ήθος και αξιοπρέπεια. Ήταν πολύ αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του, μαχητικός, με χαρισματική προσωπικότητα, γεμάτος ζωντάνια και χιούμορ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ημερήσια εφημερίδα «Επικαιρότητα», συνεργάστηκε με το έντυπο «Έψιλον» της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», τα «Πρόσωπα» και για δύο δεκαετίες εργάστηκε στο «Έθνος της Κυριακής» και στο περιοδικό «Ζάπινγκ» ως αρχισυντάκτης και διευθυντής. Στην τηλεόραση είχε συνεργαστεί με το Mega, τον Ant1, την ΕΡΤ και το SevenX. Τα τελευταία επτά χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στη Real News και είχε και την στήλη «Απαγορευμένη Ατζέντα» στο enikos.gr ενώ από το 1995 έκανε κριτική θεάτρου.

«Ξημέρωσε. Το πουλιά έστησαν ένα χαρούμενο τραγούδι. Το βράδυ ήταν δύσκολο. Πολύ δύσκολο με ελάχιστο ύπνο. Μα κοίτα πως ξημερώνει πάντα και τι όμορφα κελαηδούν τα πουλιά…Σας τρόμαξα χθες-εγώ να δείτε πως έχω τρομάξει. Αλλά εδώ στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου ο μάγος Κωσταντίνος Στρατούλιας όμως και η ομαδάρα του, με φροντίζουν με ζηλευτό τρόπο και κάνουν το παν να νικήσουμε άμεσα…» είχε γράψει ο δημοσιογράφος στο Facebook του στις 3 Ιουνίου κοινοποιώντας την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments