Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [11/08/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [11/08/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Αυτές είναι οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Αυγούστου.

Κριός

Συμβουλές ή πληροφορίες που δεν ζητήθηκαν σχετικά με την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου θα κάνουν το αίμα σου να βράσει. Αυτό το θέμα πιθανότατα θα ξεσπούσε κάποια στιγμή αν κάποιος δεν συνέχιζε να πιέζει ένα συγκεκριμένο σημείο. Κατά βάθος, ξέρεις ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από ένα ψήγμα αλήθειας σε αυτά που λένε. Πίστεψε πως θέλουν το καλό σου, ακόμα κι αν δεν το δείχνουν με τόση ευαισθησία.

Ταύρος

Υπάρχει τρόπος να επισημάνεις ένα θέμα χωρίς να υποκινήσεις μεγάλης διάρκειας συζήτηση. Μην υποτιμάς τη δύναμη της σιωπής, ειδικά αν επιτρέπεις στις πράξεις να μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια στον εραστή σου. Υπάρχουν οφέλη από την παρατήρηση και την ακρόαση τώρα και το να μη πεις τίποτα θα ενθαρρύνει το ταίρι σου να πάψει να πιέζει και να βολιδοσκοπεί.

Δίδυμος

Αν νιώθεις κουρασμένη από τη συζήτηση ενός συγκεκριμένου θέματος με τον εραστή σου, τότε είναι πιθανώς μια σαφής ένδειξη ότι κάτι που νόμιζες πως είχε συμφωνηθεί τελικά δεν τακτοποιήθηκε. Ίσως χρειαστεί να συνεχίσεις τη συζήτηση για να διασφαλίσεις πως θα καλυφθεί κάθε σημείο. Οι υποθέσεις μπορεί να σε έφεραν σ’ αυτό το σημείο και πρέπει να αφαιρεθούν τώρα.

Καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, πίστεψε ότι οι θεοί της αγάπης είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους. Με άλλα λόγια, το να περιμένεις την αγάπη να φτάσει στο κατώφλι σου ή να έρθει από το παράθυρο είναι απίθανο να συμβεί σ’ αυτή τη ζωή. Οποιαδήποτε δράση από την πλευρά σου θα είναι παραγωγική! Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να θέλεις στοργή και αγάπη… όμως ο εραστής σου έχει στο μυαλό του μόνο καυτό πάθος. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει;

Λέων

Θα μπορούσες να μιλήσεις ανοιχτά για οποιοδήποτε θέμα τώρα, εκτός από τα ερωτικά σου. Μπορεί να έχεις τους λόγους σου που θέλεις να κρατήσεις τις σκέψεις για τον εαυτό σου ειδικά αν θέλεις να βεβαιωθείς πως έχεις τακτοποιήσει μέσα σου τα συναισθήματά σου πριν μιλήσεις για την αλήθεια σου. Έχε όμως εμπιστοσύνη πως είτε το κάνεις απλά με μια συζήτηση είτε κάνεις πρόβα για να μεταφέρεις το μήνυμα αγάπης, θα ωφεληθείτε και οι δύο, ούτως ή άλλως. 

Παρθένος

Ο Άρης στο ζώδιό σου θα συνεχίσει να ενισχύει την αποφασιστικότητά σου, τη λίμπιντο και την δυναμική σου. Τώρα το αν ο εραστής σου μπορεί να συμβαδίσει με όλα τα παραπάνω… είναι μια άλλη ιστορία. Όμως η απελευθέρωση του πάθους, δεν χρειάζεται πάντα να περιλαμβάνει ιδρώτα και λαχάνιασμα. Θα εκπλαγείς αν συνειδητοποιήσεις πως το να γελάς δυνατά μαζί του, μπορεί να είναι εξίσου αναζωογονητικό!

Ζυγός

Κάθε Ζυγός προσπαθεί να εξισορροπήσει τη δουλειά με τον έρωτα. Θα καταφέρεις να αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο δημιουργώντας μια ξεχωριστή γραμμή μεταξύ τους. Μπορεί να μην έχει καταλάβει ένας συνάδελφος τα σήματα που του στέλνεις, αν είσαι ελεύθερη. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η κουβέντα στο κρεβάτι δεν χρειάζεται να αναφέρεται σε όσα έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα.

Σκορπιός

Θα διαπιστώσεις ότι το ενδιαφέρον σου για την εξέλιξη του δεσμού σου είναι κυμαινόμενο αυτή τη στιγμή. Το ένα λεπτό, θέλεις να εξερευνήσεις τις παθιασμένες δυνατότητες και αμέσως μετά να αποφασίζεις πως προτιμάς τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Αυτό όμως δείχνει πως κάποιες καταστάσεις πρέπει να διευθετηθούν. Προς το παρόν, ακολούθησε το ρεύμα της περιόδου.

Τοξότης

Για άλλη μια φορά, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις εκτός του συναισθηματικού σου κόσμου θα είναι ανεπιθύμητοι περισπασμοί. Όμως η ζωή συνηθίζει να δημιουργεί εμπόδια σε πράγματα διασκεδαστικά, γλυκά και παθιασμένα τώρα και πάντα. Προσπάθησε να δεις τα ερωτικά σου, σαν ανταμοιβή για τις επιμελείς προσπάθειές σου.. κι όχι σαν κάτι που πρέπει να στριμώξεις, αν καταφέρεις να βρεις χρόνο και ενέργεια αργότερα.

Αιγόκερως

Ποιος δεν έχει μια λίστα με διασκεδαστικά ή εξωτικά μέρη που θα ήθελε να επισκεφτεί? Γνωρίζεις πως συνθήκες που ήταν πέρα από τον έλεγχό σου σε έχουν εμποδίσει να απολαύσεις μια παθιασμένη περιπέτεια μ’ αυτόν που αγαπάς. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σ’ αυτό αντί να πείσεις τον εαυτό σας πως είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει τον εραστή σου. Κανονικά, είσαι αρκετά γειωμένη και λογική. Τι σου συμβαίνει τώρα;

Υδροχόος

Αν θέλεις να βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι με το σύντροφό σου. Αυτό μπορεί να είναι οδυνηρά προφανές, αλλά εσύ μπορεί να θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Δηλαδή θέλεις κάποιον δίπλα σου αλλά θέλεις να λειτουργείς και ανεξάρτητα. Αν αυτό είναι σημαντικό για σένα, τότε θα χρειαστεί να κάνεις μια διευκρινιστική συζήτηση με το ταίρι σου και μάλιστα όσο νωρίτερα μπορείς. 

Ιχθύς

Υιοθετώντας μια ανάλαφρη στάση ή βλέποντας αυτό που είναι διασκεδαστικό σε συνθήκες που συνήθως δεν θεωρείς αστείες, δεν σημαίνει πως είσαι άχρηστη ή ανεύθυνη. Μπορεί ο εραστής σου να περιμένει από σένα να ενεργήσεις διαφορετικά, αλλά θα εκτιμήσει το πώς καταφέρνεις να διώξεις το βαρύ σύννεφο της σοβαρότητας που επικρατεί στο δεσμό σας. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει αυτό, είσαι εσύ! 

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments