Lifestyle

Παρασκευή Κερασιώτη: Έριξε το Instagram με νέα topless φωτογραφία

Παρασκευή Κερασιώτη: Έριξε το Instagram με νέα topless φωτογραφία
Παρασκευή Κερασιώτη: Το πανέμορφο μοντέλο το οποίο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό από το GNTM δημοσίευσε ακόμα μία topless φώτο και... γκρέμισε το Instagram!

Η Παρασκευή Κερασιώτη τα κατάφερε περίφημα στο GNTM, φτάνοντας στον μεγάλο τελικό, αλλά και πολύ κοντά στην πρώτη θέση.

Το μοντέλο εργάζεται σε κατάστημα εστίασης στο νησί της Μυκόνου και κάποιοι έσπευσαν να αναφέρουν πως η Παρασκευή εγκαταλείπει το μόντελινγκ, κάτι το οποίο δεν ισχύει, όπως παραδέχτηκε η ίδια. Παρασκευή Κερασιώτη

«Δουλεύω στη Μύκονο. Εργάζομαι σε ένα μαγαζί, λόγω της κατάστασης του κορωνοϊού. Μόνο με το μόντελινγκ, η κατάσταση δεν βγαίνει. Η μεγάλη μου αγάπη και λατρεία όμως είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μια δουλειά για να μπορέσω να βγάλω τα πράγματα πέρα», ανέφερε.

Και τόνισε: «Δεν θα παρατήσω ποτέ την βασική μου δουλειά, η οποία είναι το μόντελινγκ. Είναι κάτι που λατρεύω. Μέσα από το GNTM κατάφερα να κάνω δουλειές πάνω σε αυτό. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή την δουλειά στη Μύκονο δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Θέλω για λίγο να κάνω αυτή τη δουλειά και να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Παρασκευή Κερασιώτη

H Παρασκευή λοιπόν σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά της, πόσταρε φωτογραφία της από την παραλία και ποζάρει topless!

Παρασκευή Κερασιώτη: Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Παρασκευή Κερασιώτη

Η Παρασκευή Κερασιώτη επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία σε black ‘n’ white στην οποία ποζάρει topless και στέλνει το μήνυμά της: «Αγάπα το σώμα σου, αγάπα τον εαυτό σου, είσαι μοναδική»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments