Πολιτική

Τριαντόπουλος: Αυτός θα αναλάβει τα προγράμματα αρωγής για τους πυρόπληκτους

Τριαντόπουλος: Αυτός θα αναλάβει τα προγράμματα αρωγής για τους πυρόπληκτους
Τριαντόπουλος: Την αναβάθμιση του Χρήστου Τριαντόπουλου προανήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Την αναβάθμιση του Χρήστου Τριαντόπουλου , του Γενικού Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής , προανήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για τις πρόσφατες πυρκαγιές. «Θα αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Τριαντόπουλος θα αναλάβει τα προγράμματα αρωγής» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Στα προγράμματα αρωγής των πυρόπληκτων ο Τριαντόπουλος

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Τριαντόπουλο που χειρίστηκε την κρατική αρωγή σε άλλες φυσικές καταστροφές με πιο σημαντική αυτή του Ιανού. Αν πάτε και κάνετε ένα ρεπορτάζ στις περιοχές της Θεσσαλίας, ειδικά στην Καρδίτσα θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα η αρχική οργή και αγανάκτηση μετατράπηκε σε αισιοδοξία γιατί η κυβέρνηση τήρησε τις δεσμεύσεις της. Και το ίδιο δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε και τώρα».

Το προφίλ του Χρήστου Τριαντόπουλου

Ο Χρήστος Τριαντόπουλος είναι Ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ). Σπούδασε Οικονομικά (ΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και έβαλε το μεταπτυχιακό τίτλο του στις Ευρωπαϊκές και Διεθνείς Σπουδές (MSc) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έλαβε το διδακτορικό τίτλο σπουδών του (PhD) πάνω στην πολιτική οικονομία των χρηματοπιστωτικών συστημάτων και της εποπτείας, εκπονώντας τμήμα των διδακτορικών του σπουδών, με υποτροφία, στο London School of Economics.

Από το 2016 διδάσκει οικονομικά, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο ΑΤΕΙ Πελοποννήσου, ενώ από το 2017 διδάσκει δημοσιονομική πολιτική στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments