Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Rogers Cup

Τσιτσιπάς: Στα ημιτελικά του Rogers Cup
Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε με 2-0 (6-1, 6-4) στους «4» του καναδικού Open, εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στο Νο12 της κατάταξης, Κάσπερ Ρουντ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα καλύτερα του, καθώς πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στον φορμαρισμένο Κάσπερ Ρουντ, έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Τορόντο και πάει φουλ για τον δεύτερο Masters τίτλο του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε μόλις 74 λεπτά για να επικρατήσει με 6-1, 6-4 του 22χρονου Νορβηγού (Νο.12), που μετρούσε 13 διαδοχικές νίκες στο tour με τρεις σερί τίτλους. Θα προσπαθήσει αύριο να περάσει σε τελικό αυτής της κατηγορίας για 4η φορά στην καριέρα του (1-2) και ο αντίπαλός του θα προκύψει από το ματς ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ και τον Ράιλι Οπέλκα.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρώτο σετ και κάνοντας δύο συνεχόμενα break στο σερβίς του Ρουντ ξέφυγε με 5-0. Ο Ρουντ απάντησε προσωρινά κρατώντας το σερβίς του στο έκτο game, με τον Τσιτσιπά όμως στην συνέχεια να μην αφήνει περιθώρια και κρατώντας το σερβίς του να παίρνει το πρώτο σετ με 6-1.

Το δεύτερο σετ βρήκε τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους στα πρώτα οχτώ game. Στο 9ο game όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε χαρακτήρα και κάνοντας το break πήρε προβάδισμα με 5-4, φτάνοντας μία ανάσα από την νίκη. Μία νίκη που ήρθε στο επόμενο game, κατακτώντας το με 6-4.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments