Ελλάδα

Νίκος Κοκκάλας στο pagenews.gr: 42.714 περισσότεροι επιβάτες στα λιμάνια του Πειραιά και του Σαρωνικού

Νίκος Κοκκάλας στο pagenews.gr: 42.714 περισσότεροι επιβάτες στα λιμάνια του Πειραιά και του Σαρωνικού
Νίκος Κοκκάλας στο pagenews.gr: Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, και του Σαρωνικού λόγω της εξόδου των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο και των τελευταίων αδειούχων του Αυγούστου.

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, και του Σαρωνικού λόγω της εξόδου των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο και των τελευταίων αδειούχων του Αυγούστου.

Για την κατάσταση που επικρατεί στα λιμάνια μίλησε στο pagenews.gr και τη Σοφία Χύτου ο Εκπρόσωπος Τύπου Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής , Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ.Νίκος Κοκκάλας.

Σύμφωνα με τον κ. Κοκκάλα η κίνηση είναι αυξημένη σήμερα αλλά το ίδιο αναμένεται και αύριο στα λιμάνια του Πειραιά και του Σαρωνικού ενώ υπάρχει 100% πληρότητα στα πλοία, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει λόγω covid-19.

Συγκεκριμένα σήμερα θα πραγματοποιηθούν συνολικά 67 δρομολόγια:

  • 28 από το λιμάνι του Πειραιά
  • 39 από το λιμάνι του Σαρωνικού

Ο μέσος όρος κίνησης υπολογίζεται στις 25.000 από Πειραιά και Σαρωνικό.

Για το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο αριθμός των επιβατών ανέρχεται στους 288.259 επιβάτες ενώ σε σχέση με πέρυσι η κίνηση είναι αυξημένη κατά 42.714 περισσότερους επιβάτες.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας για το ταξίδι

Οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μιάμιση ώρα νωρίτερα, ενώ σε ό,τι αφορά τα μέτρα αποτροπής μετάδοσης του κορωνοϊου χρειάζεται να επιδείξουν τα εξής: πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν ή PCR τεστ που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 72 ωρών ή rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης.

Ποιος είναι ο Νίκος Κοκκάλας

Γεννήθηκε στη Χαλκίδα στις 15 Ιουνίου 1979. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Χαλκίδας το 1997. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Το 2002 εισήχθη στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. και αποφοίτησε ως Σημαιοφόρος Λ.Σ. το 2003. Από το έτος 2003 έως το 2008 υπηρέτησε στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου, ως Υπολιμενάρχης, καθώς επίσης στα Γραφεία Ανάκρισης, Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και Λιμενικής Αστυνομίας.

Το 2008 τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος έως το 2009 ενώ από το έτος 2009 μέχρι το 2010 τοποθετήθηκε στο Υπασπιστήριο του τότε Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Από το έτος 2010 ως το 2011 υπηρέτησε εκ νέου στο Λιμεναρχείο Ζακύνθου ως Υπολιμενάρχης ενώ από το έτος 2011 έως το 2018 διετέλεσε Λιμενάρχης Ζακύνθου. Το έτος 2018 τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Επιχειρήσεων και το έτος 2019 στη Διεύθυνση Επιχειρησιακών μέσων ως Τμηματάρχης Εναερίων Μέσων και Συνδέσμων Διασωστών. Από το Σεπτέμβριο του 2020 έχει αναλάβει καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής & του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Μιλά άριστα Αγγλικά, έχει καλή γνώση Γερμανικών και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα Η/Y. Του έχουν απονεμηθεί όλα τα προβλεπόμενα για το βαθμό του παράσημα και διαμνημονεύσεις. Είναι το τρίτο παιδί της πενταμελούς οικογένειας του Χρήστου Κοκκάλα. Είναι παντρεμένος με την Αντιόχου Ρουμβίνη, ιδιωτική υπάλληλο και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments