ΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος ο Σουηδός Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ, με χρηματιστηριακή αξία 11 εκατ.ευρώ.
Ο στόχος του ΠΑΟΚ εδώ και καιρό είναι ο Σουηδός Βίκτορ Κλάεσον της Κράσνονταρ, με χρηματιστηριακή αξία 11 εκατ.ευρώ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά δουλεύει εδώ και καιρό με μυστικότητα για την απόκτηση του παίκτη που θα κάνει την διαφορά.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, ο 29χρονος άσος είναι πλέον βασικός υποψήφιος για τη θέση, μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί θα αλλάξει επίπεδο μεσοεπιθετικά τον Δικέφαλο.
Οι στόχοι του ΠΑΟΚ
Η διοίκηση Σαββίδη εμφανίζεται αποφασισμένη να κάνει αίσθηση στη μεταγραφική αγορά, στοχεύοντας σε περιπτώσεις από το πάνω ράφι που απαιτούν πολλά χρήματα αλλά θα δώσουν πινελιές πολυτελείας στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό τουλάχιστον «μαρτυρά» και η περίπτωση του 29χρονου Σουηδού που βρίσκεται στα ραντάρ του Δικεφάλου και εξετάζεται από τους επιτελείς της ομάδας.
Η υπόθεση δεν φαντάζει καθόλου εύκολη καθώς η χρηματιστηριακή του αξία αγγίζει τα 11 εκατ. ευρώ και ο Κλάεσον δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, επιχειρεί να ταράξει τα μεταγραφικά νερά, δουλεύοντας εντατικά την περίπτωσή του και με βάση τις προθέσεις του να βάλει βαθιά το χέρι, μοιάζει πιθανό να γίνει πραγματικότητα, παίζοντας με καλές πιθανότητες γι’ αυτήν την εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.
Ο Κλάεσον είναι ένας ντριμπλέρ για τα αριστερά της επίθεσης, με θέαμα και ουσία στο παιχνίδι του που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και φαντάζει πολύτιμο εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.
Η ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας του, εν προκειμένω η πώληση του Χρήστου Τζόλη ανήκει στα βιβλία της ιστορίας για τους Θεσσαλονικείς που προετοιμάζουν την επόμενη ημέρα, «χτυπώντας» ονόματα που θα «σηκώσουν» την Τούμπα στο πόδι.
Ποιος είναι ο Bίκτορ Γιόχαν Αντόν Κλάεσον
Ο Bίκτορ Γιόχαν Αντόν Κλάεσον, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Βάρναμο της Σουηδίας και «μυήθηκε» στις ακαδημίες της IFK Värnamo, με την φανέλα της οποίας πραγματοποίησε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο.
Με την IFK Värnamo, ο Κλάεσον κατέγραψε συνολικά 70 συμμετοχές, σημειώνοντας και 29 γκολ, που αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την Έλφσμποργκ το 2012, όπου και αγωνίστηκε έως το 2017, με συνολικά 177 συμμετοχές, 45 γκολ και 37 ασίστ. Η Κράσνονταρ δεν το πολυσκέφτηκε, απέκτησε τα δικαιώματά του και έκτοτε το κοντέρ δεν σταματά να γράφει, γκολ και ασίστ.
Ο Κλάεσον είναι διεθνής με την Σουηδία, μετρώντας 50 συμμετοχές και 10 γκολ, με πιο πρόσφατη την παρουσία του στο EURO, όπου κατέγραψε τέσσερις συμμετοχές, σημειώνοντας και ένα γκολ. Και για εκείνους που το όνομά του φαντάζει οικείο στα αυτιά τους, αρκεί να θυμηθούν πως ήταν ο άνθρωπος που σκόραρε από την άσπρη βούλα στην πρώτη αναμέτρηση της Κράσνονταρ κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play off του Champions League.
Πέρασε σαν... σίφουνας ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Τόμπσον
Τσιτσιπάς: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του στον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον, τον οποίο νίκησε με 3-0 σετ
Πήραν αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα ΑΕΚ και Άρης
ΕΣΑΚΕ: Άδεια συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Basket League πήραν ΑΕΚ και Άρης, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την εισήγηση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης.
Πρόγραμμα επιδότησης στέγης και εργασίας για αστέγους από το Δήμο Αθηναίων
Δήμος Αθηναίων: Ο δήμος Αθηναίων προχωρά στην επιδότηση στέγης , κατάρτισης και εργασίας για 56 αστέγους , στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Άστεγους»
Τα τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν αρκετά για να εξασθενήσουν την κοινωνική δυναμική, που συνέπηξαν το πολιτικό όραμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Εδώ και χρόνια, η σχετική συζήτηση εντός τω θεσμικών οργάνων αλλά και στους λαούς της Ευρώπης ταλαντευόταν ανάμεσα στο ομοσπονδιακό, το συναινετικό και το συνομοσπονδιακό υπόδειγμα.
Το σχόλιο σας