Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα κόντρα στη Ριέκα απόψε

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο βήμα κόντρα στη Ριέκα απόψε
ΠΑΟΚ: Σκορ πρόκρισης κυνηγά απόψε ο Δικέφαλος του Βορρά κόντρα στη Ρίεκα για το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Ριέκα στην Τούμπα (21:00) για τα play off του Europa Conference League και θέλει νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της τρίτης στη τάξη διοργάνωσης της UEFA.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τους Κροάτες στην Τούμπα στις 21:00, με τηλεοπτική κάλυψη στο OPEN TV και θέλει τη νίκη, αν είναι δυνατόν και με καλό σκορ, ώστε να κάνει αποφασιστικό βήμα για τους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Εκτός για τους Θεσσαλονικείς έμειναν οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον που είναι τραυματίες ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Όλη την εβδομάδα που προηγήθηκε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε έμφαση στην τακτική έχοντας και προσωπικά τετ α τετ σχεδόν με όλους τους παίκτες, ενώ στην τελευταία προπόνηση οι «ασπρόμαυροι» δούλεψαν πολύ και τις στατικές φάσεις.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες οι Κροάτες

Όσο για τη Ριέκα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης, δεν ταξίδεψε ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας Νεντίλικο Λάμπροβιτς, ο σέντερ φορ Γόσιπ Νρτμιτς, αλλά και ο μέσος Ρόμπερτ Μούριτς που θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής των Κροατών.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος, Ζερόμ Μπρισάρ ο οποίος είναι διεθνής εδώ και τρία χρόνια ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπενζαμέν Παζέ και Σιρίλ Μουνιέ. Τέταρτος διαιτητής ο, επίσης Γάλλος, Φλοράν Μπατά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments