Lifestyle

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου με καυτό μαγιό στις διακοπές της

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου με καυτό μαγιό στις διακοπές της
Χριστιάνα Μπέτα: Εντυπωσιακή η κόρη της τραγουδίστριας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, όμως στην προσωπική της ζωή είναι και μία υπέροχη μανούλα. Έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Χριστιάνα Μπέτα από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα και την Ανδριάνα με τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο.

Η Χριστιάννα είναι σήμερα 26 ετών -στις 17 Νοεμβρίου θα γίνει 27- και είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι. Έχει πάρει πτυχίο στη Νομική, ωστόσο ασχολείται με τη ζωγραφική παρουσιάζοντας τα δημιουργήματά της στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά και στο επίσημο site της. Το 2017 η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Τάκη Μπέτα, είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Χριστιάνα Μπέτα: Πήρε την καλλιτεχνική φλέβα της μητέρας της

Το καλλιτεχνικό χάρισμα της μητέρας της δεν θα μπορούσε να λείψει από εκείνη και η Χριστιάνα Μπέτα τρέχει ένα δικό της πρότζεκτ, το The Loop Issue. Η Νατάσα Θεοδωρίδου κατά καιρούς έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις μαζί με την κόρη της.

Όπως αναφέρει το queen.gr κάπου ανάμεσα στα έργα της pop art με τα οποία καταπιάνεται, το εντυπωσιακό κορίτσι δημοσίευσε και φωτογραφίες της από το πώς περνάει το καλοκαίρι της και τις διακοπές της στο Instagram.

Το υλικό και οι λήψεις που έχει ανεβάσει εντυπωσιάζουν και οι πάνω από 30 χιλιάδες followers της σχολιάζουν με κάθε ευκαιρία τις αναρτήσεις της. Όπως, για παράδειγμα, στις πρόσφατες φωτογραφίες της με hot μαγιό όπου μοιάζει με μοντέλο. Στις αναρτήσεις της σχολιάζουν μέχρι και διάσημοι celebrities που γνωρίζει. Χριστιάνα Μπέτα

Ανάμεσα σε μίνι φορέματα, τζιν με statement tops και co-ord σύνολα, η Χριστίνα Μπέτα διαθέτει μία τέλεια συλλογή από μαγιό. Ποια είναι τα αγαπημένα της κομμάτια; Για extra καλοκαιρινή έμπνευση τα συγκεντρώσαμε όλα παρακάτω. Όπως θα δεις, η ίδια δίνει βάση στο styling και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ολόσωστο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments