Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δικός του ο Καρμπόβνικ – Έρχεται στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Δικός του ο Καρμπόβνικ – Έρχεται στην Ελλάδα
Ολυμπιακός: Με συνοπτικές διαδικασίες απέκτησε τον Πολωνό μπακ από την Μπράιτον. Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Ο Ολυμπιακός φέρνει για λογαριασμό του στην Ελλάδα τον Μίχαλ Καρμπόβνικ από την Μπράιτον. Ο 20χρονος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδος υπό τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν (Ιούνιος 2022) κι έπειτα οι Πειραιώτες έχουν δικαίωμα να ενεργοποιήσουν οψιόν αγοράς ύψους 5,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Οι ερυθρόλευκοι μόλις ενημερώθηκαν ότι ο Πολωνός αμυντικός είναι διαθέσιμος προς μεταγραφή κινήθηκαν αστραπιαία και απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως όποιον παίκτη επιθυμούν τον αποκτούν κι ας μην υπάρχει το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αφού η ΠΑΕ έλαβε τη θετική απάντηση του διεθνή, πλάγιου οπισθοφύλακα, μέσω του εκπροσώπου του, τότε προχώρησε σε deal με την Μπράιτον, που είχε αποκτήσει με 5,5 εκατομμύρια ευρώ τον παίκτη το 2017 από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Καρμπόβνικ εξ αρχής έθεσε στην Μπράιτον ως μοναδικό επιθυμητό προορισμό τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, απορρίφθηκαν από την πλευρά του όλες οι προτάσεις που δέχθηκε η αγγλική ομάδα και οι οποίες πολλές. Με τον ατζέντη του, Μάριους Πιεκάρσκι να έχει ενεργή συμμετοχή στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και να πιέζει τον σύλλογο να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό. Καθώς ο πελάτης του θεωρεί δεδομένο ότι στην Ελλάδα θα μπορέσει να ανέβει επίπεδο και να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής.

https://www.youtube.com/watch?v=HZ-llU6m4nE

Ο Πιεκάρσκι αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα άφιξής του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καρμπόβνικ, αν και είναι δεξιοπόδαρος αγωνίζεται κατά βάση στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ παίζει άνεται και δεξιός μπακ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και ως ο αμυντικός χαφ και ως 8άρι. Και η παρουσία του στον Ολυμπιακό θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετική, καθώς θα δώσει λύσεις σε πολλές θέσεις στη διάρκεια της σεζόν. Βέβαια τού έγινε ξεκάθαρο από πλευράς των ερυθρόλευκων πως στο μεγάλο λιμάνι θα αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου έχει μείνει ο Λαλά, με τον Ντρέγκερ να είναι υπ’ ατμών και τον Ανδρούτσο να αγωνίζεται κατά συνθήκη εκεί, χωρίς να είναι η φυσική του θέση.

Όσον αφορά την αριστερά πτέρυγα στα μετόπισθεν, υπάρχει ο Ρέαμπτσιουκ και θα αποκτηθεί ακόμα ένας αριστεροπόδαρος για αυτή τη θέση που ιδανικά θα μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την πλευρά σαν μπακ-χαφ. Το όνομα που φιγουράρει στην ερυθρόλευκη λίστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι αυτό του 27χρονου Φαϊτούτ Μαουασά της Ρεν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments